2777
2789

من ۱۹ سالمه :)

قضیه از پارسال اتفاق افتاد

روزه تولدت ۱۸ سالگیم 

منم یه کنکوری که تاحالا وارد رابطه نشده بودم و فقط درس میخوندم

که من و پسر خالم عاشق هم شدیم

الان یه سال با همیم🥲

از وقتی عاشقش شدم درسم دیگه تعطیل کردم

چون مامان و بابامو در جریان گذاشتم روز و شب واسم نمیزاشتن 

هیچی از یه طرف میگفتن درس بخون از یه طرف دیگه هم شرایط بد خانوادم هم از نظر مالی هم افکارشون اذیتم میکرد از یه طرفم کنکور و رویاهام از یه طرف دیگه ام پسر خالم(الان یه عده میان میگن ازدواج فامیلی بده ولی به نظر من به آدمش ربط داره )

خلاصه اقدام به خودکشی کردم و میدونم اشتباه بود 

بعدم که دیگه مجبور شدم قرص اعصاب بخورم تا الانم ادامه داره

الان موندم چجوری با این همه سرزنش و بی انگیزگی درسمو شروع کنم😔😔😔😔😔هر کار میکنم نمیشهههه خسته شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برومشاوره

خیلی رفتم کمکی نکردن بهم 

یه عده ام گفتن باید اول حاله روحیت خوب بشه بعد درس که دیگه نه خانواده ام بهم هزینه میدن که برم مشاوره نه ارامش میزارن واسم😂🥲

ازدواج کن باهاش

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
گلم عاشقیت رو بکن وعاقلی هم بکن درست هم بخون  اخه  حیف تو نیست ک درست رونخونی  ...

به خدا عاشق درسم اما انگیزه ندارمممم😪حتی پسر خالمم کلی حمایتم میکنه سره درسم

چرا؟😂🥲

اونم عاشق پسر خالم شده هم سن توئه ولی اینا عشق نیست یه وابستگی زود گذره 

فعلا گوشی رو گرفتیم می‌ره مشاوره پرسش و ادامه میده 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
به خدا عاشق درسم اما انگیزه ندارمممم😪حتی پسر خالمم کلی حمایتم میکنه سره درسم

چرا ازدواج نمیکنین؟؟؟؟

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
اونم عاشق پسر خالم شده هم سن توئه ولی اینا عشق نیست یه وابستگی زود گذره  فعلا گوشی رو گرفتیم م ...

ماله خواهر شماهم یه ساله؟؟؟

اخه من چند بار تا مرز جدایی رفتم اما اون منو به هیچ وجه ول نمیکنه