2777
2789

حالا ما بیایم با عقل منطق یه چیزی بگیم بعد اونای که بچه میخان بیارن بدون در نظر گفتن عقل و منطق کلیم دلایل غیر عقلانی میارن بعد میگن خدا رو تو زندگیامون فراموش کردین اینا ما چی بگیم 😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا ما باید برات تصمیم بگیریم ؟

اینجا پر از کاربری هایی با تفکرات متفاوته یکی میگه بچه بیار روزیشو خدا میده 

یکی مثل من میگه تا همه چیز نداشتی حتی پول مهاجرت بچه ات رو جور نکردی بچه نیار 

خوب مسلما نظرات متفاوته 

اگه از زندگی مشترکت اطمینان داری(البته که آدم نمی دونه بعداً چی میشه، منظورم اینه که تا اینجای زندگیت همسرت اطمینانت رو جلب کرده باشه)،توانایی تامین مالی فرزند رو داری و خودت و همسرت ظرفیت روانی پذیرش نقش والدگری رو دارین ،بیار

نه بذار افغانیا میارن تا شماها به اوردنه بچه دوم فک کنید افغانیا پنجمی رو هم اوردن چرا نمیفهمید داریم منقرض میشیم! 

اوضاع بده اعتراض کنید چرا همش همه در حاله عقب نشینی هستن ! یه چند وقته دیگه باید افغانی صحبت کنن بچه هامون به خودتون بیاید قوی باشید 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

اگه پول نداری پشتوانه مالی نداری اگه با همسرت مدام اختلاف داری و بدهنین و اگه مشکل روحی دارین اگه بچه سنین.اگه میخوای به انید بهتر شدن زندکی بیاری  اصلا نیار یه بچه رو بدبخت نکن .پدر شوهرم میگه بجه بیارین مشکلاتتون حل میشه به نظرم هر وقت 100تومن تو حسابت  داشتی تا چند ماه بهش دست نزدی و شرایط بالا رو درحد معمولی داستی اون موقع به اقدام فکر کن