من ۳ ماهه باکسی هستم بعد قرار شد بعد محرم بیاد خواستگاری به خانوادش بگه اما هنوز نگفته اما اینو هم در نظر بگیرین من تو عقد جدا شدم دوشیزه هستم اما اون تا حالا ازدواج نکرده فکر کنم میترسه بره به خانوادش بگه بعد امروز برای من خواستگار اومد بهش گفتم بعد بهم گفت دست نگه دار من میخوامت بعد بهم گفت تو ازاون دختر هایی نیستی یهویی بیای بگی خانوادم مجبورم کردن و این حرفا من رو تو حساب کنم بعد من گفتم مامانم گیر داده ازدواج کن میگه به مامانت بگو به وقتش خواستگار میاد عروس میشم بعد بهم گفت ایشالا تو لباس عروس خودم میبینمت بعدمن گفتم عجب دوست داری عروس شم بعد گفت هرکار تو دوست داری منم دوست دارم اگه منو دوست داری منم دوست دارم اگه اون پسره دوست داری عروس شی دوست دارم خوشبخت شی بعد گفت من منظورم این بوده تو لباس عروس ببینمت داماد خودم باشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.