چون بارداری و ارتباطت با شوهرت کمه صددرصد بهت خیانت میکنه چون مردا تحمل این چیزا رو ندارن منم خیلی ناراحتو حساس شدم از دیشب..مردی که تحمل نداره بیجا میکنه بچه میخواد😒
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
اصلا درباره این مسائل با جاری صحبت نکن جای فقط دوری و دوستی خوبه جاری من که از حسودی نمیدونه ...
بگو به تو ربطی نداره مگه تو میخوای خرج بچمو بدی..پررو های فضول و عقده ای😒
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخییی عشقمممم😍مبارک باشه به سلامتی زایمان کنی..هردو پسرن؟
سلامت باشی گلم، انشالله توهم زایمان راحتییی داشته باشی نه یه دختر یه پسر
مرسی مهربون..عزیزم داغشونو نبینی😍❤