2789
عنوان

جاریم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 38 پست
واقعا هم بیشعوره اصلا هم همچین چیزی نمیشه به حرفاش اهمیت نده 

امیدوارم🥺

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

چ ذهن کثیفی داره 

خیلی🤢

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خونه پدرممم باردارم استراحت مطلقم

آخی بالاخره یکی مثل خودم دیدم منم دو ماه خونه مامانم بودم استراحت مطلق به هر کی میگفتم میگفتن نه ما خونه خودمون بودیم تو زیادی سختش کردی ، حالا ماه های آخر که خیلی سنگین میشم میخام دوباره برم 

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
اینقد ازین حروم،زاده بازیا بدم میاد  منم اینقد ازین حرفا شنیده بودم اینجا که اصرار میکردم را،ب ...

وای نگووو اصلا چجوری درد اونو تحمل میکردی...وای خدا وحشتناکه...خدا لعنتشون کنه

فک کنم تاریخ بارداریمون یکیه😄

اخرین پریودت کی بوده😂😂😂

وای نگووو اصلا چجوری درد اونو تحمل میکردی...وای خدا وحشتناکه...خدا لعنتشون کنه

ببین وضعیت وحشتناکیه مخصوصا که ادم تو بارداری  خیلی حساس تر میشه وقتایی که را،بطه نداشتیم افسرده میشدم اینقد فکر میکردم میشستم گریه میکردم 

انگار باید بین بچم و شوهرم یکیو انتخاب میکردم که اصلا نمیتونستم انتخاب کنم خدا سر دشمن ادمم نیاره

7 ، اردیبهشت

من ۶ اردیبهشت😂😂😂😂...اگه جفتمون سز کنیم بچه هامون همزاد میشن😄

اصلا درباره این مسائل با جاری صحبت نکن جای فقط دوری و دوستی خوبه 

جاری من که از حسودی نمیدونه چیکار کنه مراسم ختم زن عموم بود من بدویارم جایی نمیرم ۶ ماهه پسرم اومد داخل کوچه اومدم بیارمش خونه جاریم و مادرش و اینا بودن گفتم زشته برم جلو احوال پرسی مادرش که میگه چه خبره بچه ات کوچیکه باز حامله ای جاریم هم پشتشو کرد ازم انگار منو ندیده فقط مادربزرگش اومد روبوسی میگه مادرت رو دیدم احوالت رو پرسیدم بعد اینقدر شوهرم ناراحت شد به مادرشوهرم گفت اونم گفت شاید چندماه ندیده نشناخته  

منم گفتم بعضیا خنگن دو روز نبینن نمیشناسم البته میدونم از حسودی خودشو زده اون راه بیشعوره از بس

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
آخی بالاخره یکی مثل خودم دیدم منم دو ماه خونه مامانم بودم استراحت مطلق به هر کی میگفتم میگفتن نه ما ...

ببین عزیزم فقط بفکر خودتو بچت باش اگر میگن استراحت حتما استراحت باش من با این همه مراعات اخر توی ۳۱ هفته دهانه رحمم باز شد کلی عذابم دادن الان باز استراحتم تا زایمان

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤
ببین وضعیت وحشتناکیه مخصوصا که ادم تو بارداری  خیلی حساس تر میشه وقتایی که را،بطه نداشتیم افسرد ...

خدا از کسایی که تا این حد حساسمون کردن نگذره