2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همدان عزیزم

هم سنت خوبه همم دیپلمه هستی، مشهدم تقریبا 2ماه پیش جذب داشت. من ک ی مدت پیگیرش بودم میگفتم برج 2 بیا، ولی شهر شما رو نمیدونم

برو گزینش شهرتون، اینم بگم بالاتراز دیپلم و بالاتر از سن23 قبول نمیکنن

هم سنت خوبه همم دیپلمه هستی، مشهدم تقریبا 2ماه پیش جذب داشت. من ک ی مدت پیگیرش بودم میگفتم برج 2 بیا ...

اره سه‌ر ماهم برج ۲و۳ و۴ جذب داشتن الان دگ تموم شده اونایی و قبول شدن میرن آموزش ببینن

بنظرت ممکنه سال بعد برج ۲و۳ و۴ هم باز بردارن؟😔

یعنی بهت گفتن برج دو سال ۱۴۰۳ بری؟

من از سال1400پیگیر بودن ب من گفتن برج 2 بیا ی خبر بگیربرج 2رفتم گفتن جذب نداریم

دوباره 1401 رفتم بازم همینو گفتن

بالاخره 1402 از طریق یکی از بچه های سپاه متوجه شدم فلان روز  ثبت نام دارن

اما متاسفانه ن سنم میخورد ن مدرکم، دیگه بیخیالش شدم

[QUOTE=311969851]من از سال1400پیگیر بودن ب من گفتن برج 2 بیا ی خبر بگیربرج 2رفتم گفتن جذب نداریم دوباره 1401 رفتم با ...[/QUOTEاهاان راستش منم یکی از اشناهامون نظامی مدارک های لازمم دادم گزاشتم تو پوشه برد گزینش گفتن برج ۲یا۳یا ۴ جذب داریم امسال جذب کردیم تموم شده 

حالا میترسم سال ۱۴۰۳ برم بگن جذب نداریم 😭چون منم سال ۱۴۰۰ رفتم جذب نداشتن و ۱۴۰۱ هم نداشتن و ۱۴۲ جذب کرده بودن میترسم باز دو سه سال برندارن😔😔