2777
2789
عنوان

حسودیم میشه😪

132 بازدید | 7 پست

وقتی کسی اتفاق خوبی واسش میفته حس بدی بهم دست میده مثلا مسافرتی که من نرفتم اون بره یا ...

چکار کنم این حس از بین بره چون اذیت میشم ،اینجا کسی موعظه نکنه که میدونم همتون حس حسادت رو هرچند کم دارید

منم اینجوریم

اینقدرکارای دوستدارم رونتونستم بکنم غده ای شدم 

هرکی میره سفرهرکی لباس میخره هرکی شغل خوب داره حسودیم میشه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین حس حسادت تو همه هست ولی خب باید اولش به خودت تلقین کنی کم کم دیگه عادت میشه مثلا اگه کسی میره مسافرت یا مثلا اتفاق خوبی میفته بگو مثلا خوش بگذره بهشون منم کلی مسافرت رقتم و خواهم رفت یا قراره برای منم کلی اتفاقای خوب بیفته و اینجور چیزا

حسادت نیس غبطه خوردنه

حسادت یعنی دلت بخاد خوشی ازون ادم دورباشه یا منتظر بدبختی و ناراحتیش باشی که فک نمیکنم اینطوری باشی 

اون فقط غبطه خوردنه منم دارم ولی زود گذره همون لحظه بکم کرخ میشم البته گاهی نه همیشه

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
حسادت نیس غبطه خوردنه حسادت یعنی دلت بخاد خوشی ازون ادم دورباشه یا منتظر بدبختی و ناراحتیش باشی که ...

اره راست میگی حالا که فکر میکنم میبینم غبطه خوردنه ولی دمغ میشم