2777
2789
عنوان

سی سی کرم یا بی بی کرم

6679 بازدید | 22 پست

برای سر کار رفتن پنج ساعت روی پوستم کرم میمونه 

کدومشون بهتره بزنم که هم تا یه حدی پوشش بده پوستم بی روح نشه هم آسیب کمتری به پوستم بزنه 

اگه مارکی هم استفاده میکنید که راضی هستید ازش بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سی سی کرم پوشانندگیش بیشتره و سنگین تره،،برای پوستای چربه،،بی بی کرم پوشانندگیش کمتره و سبک تره،،برای پوستای خشکه،،من بی بی کرم فارماسی می زنم راضی ام.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

من یه بی بی کرم دارم از همه ی کرمایی که تو عمرم استفاده کردم عالی تر بوددد

یدست و مات و مخملی 😐اصلاااا نمیماسه انقددرررر خوبه انگار افکت انداختش صورتت صاف صاف بدون چال و چول میشه😮‍💨

من یه بی بی کرم دارم از همه ی کرمایی که تو عمرم استفاده کردم عالی تر بوددد یدست و مات و مخملی 😐اصل ...

چه مارکی؟

صاحب این اکانت هم جاه طلبه هم آسوده خواه،هم میدونه هم نمیدونه،هم عاقله هم دیوونه،ولی همه این آدم یه نفره یه نفر که میخاد نباشه ولی باشه...

اگر پوستت چربه cc  کرم

اگر پوستت خشکه bb کرم 

مارک فارماسی و گارنیر رو داشتم خوب بود. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اگر پوستت چربه cc  کرم اگر پوستت خشکه bb کرم  مارک فارماسی و گارنیر رو داشتم خوب بود.&nb ...

بی بی کرم فارماسی چنده؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری