2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایت مال خانوما سوالای زنونه 

پریود 

زناشویی

بارداری و متفرقه میپرسن ولی بخاطر حضور آقایون همون متفرقه رو میپرسن چون گویا شما مردا حق شخصی میدونید تو هر سوراخی مربوط ب زنا سرک بکشید 

ریپ نبینم🔪🗿

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خانوم آقا بچهههههه

بچه چیه 😐🔪

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

از خانم و آقا  بچه مدرسه ای اینجا بیشتره

اره متاسفانه 

چون کودک همسری زیاده همه ۱۶ ۱۷ ساله ها شوهر دارن

مدرسه ایا هم حالا اگ ۱۵ ب بالا باشن ک مشکلی نی 

سایت مال خانوما سوالای زنونه  پریود  زناشویی بارداری و متفرقه میپرسن ولی بخاطر حضور آقا ...

با تمام احترام حرفتون منطقی نیست چون خود سایتم موقع ورود زده کابر آقا یا خانوم  هستین درسته بعضی تاپیک ها مخصوص خانوم هاست بعضی ها هم اصلا ورود نمیکنن از مردا ولی اینجا عمومیه بنظرم

کاربر آقا🌵🌵🌵🌵 تا اطلاع ثانوی تو سایت نمی یام☹️☹️
با تمام احترام حرفتون منطقی نیست چون خود سایتم موقع ورود زده کابر آقا یا خانوم  هستین درسته بعض ...

بخاطر کنکورت شما کمتر بیا تو سایت تا بعد ان شاالله ببینیم چ میشه