2777
2789
عنوان

شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 33 پست

عزیزم هرچی داشتی و نداشتی به همسرت دادی که چی ؟

که الان به این وضع افتادی و داری بهش التماس میکنی پول بده؟؟

الان این حرفا رو ول کن از خانوادت پول بگیر بلند شو برو دکتر

انشالله چیزی نیست با مصرف دارو خوب میشی 

خوب شدی روالت عوض کن 

دهری به خودت ظلم میکنی و شوهرت اصلا ارزشش نداره

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بخواه ک ازاین حالِ مسخره و  بد در بیای خذا برات میسازه

الهی ک خیر برات پیش بیاد ولی عاقل باش و انتخاب کن ب ادامه دادن یا ندادن غاشق نباش برای انتخاب

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

حتمااااا برو دکتر عفونت بزنه ب خونت خدایی نخواسته نمیشه جمش کرد هاااااا

مادرمن چندسال پیش رحمش عفونت داشت ۱هفته بستری بود دکتر گفت چند وقت دیرتر میومدی باید کلا رحمتو در میاوردیم.با خودت بد نکن وظیفه اونه پول بده ب تو ن تو زن گرفتی مگه پولاتو بلد نیستی خرج کنی ک میدی ب اون؟

خدایی این عتیقه هارو از کجا میارین ک قدر خوب بودنتونو نمیدونن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
زودتر برو انتي بيوتيك دريافت كن.حالافعلا اويشن پونه دم كنه روزي چند ليوان بخور چند سالته؟ چندسالشه ...

من ۲۴ اون ۳۰ خونه زمین همه چی داره ولی خواهر برادرای مجردش تو خونش زندگی‌میکنن ۳۷ و ۴۷ و ۴۵ سالشونه. گفتم خب ارثشونو برن واس خودشون خونه بخرن. ۴ سال عقدیم بخاطر اینا. تو فقط مسئولیت من رو گردن داری . چرا ۴ سال عقدیم بخاطر اینا. مسئولیتشان گردن توئه 

کجا برم.  الان ۲ ساله میرم د‌کتر بدتر از قبل میشم. دیگه نمیخوام قرص بخورم. یهو سال بعد میمیرم. ...

یا خود خداااااااا 

ببخش ببخش دیوانه ای تو شک نکن توش اخه پول تو جیبی بش میدی سرکار نمیره بد دهنه ازهمه بدتر کثیفه  حالا نورعلی نور خیانتم میکنه و هرز میپره صاحب هزارتا دردتم کرده خدایی تو اینجور که معلومه دستت به دهنت میرسه که پولش میدی خو طلاق بگیر خرج خودت کن این پولا را پول میدی بهش بره خرجه زنا و رفیقاش کنه خوووو تقصیر خودت و بس کسی را مقصر ندونم به هیچ عنوان اولش ناراحت شودم برات حالا نه میبینم عیبه از خودته  ببخش که اینجوری میگم عیب از سادگی و بی دست و پای خودته همه چی را براش اسون گرفتی 

اگر یه کم عقل زندگی برا اینده را داری ازش بکن و اول برو پی درمان و درکنارش کارای طلاقتا انجام بده  

بخدا حرسم گرفت اینجوری تعریف میکنی اخه چرااااااا....

حتمااااا برو دکتر عفونت بزنه ب خونت خدایی نخواسته نمیشه جمش کرد هاااااا مادرمن چندسال پیش رحمش عفون ...

منم بستری بودم یک ماه پارسال. بخدا هرروز دارم بدتر میشم.

حتی تو بیمارستان هم خوب نشده بودم. همینکه مرخص شدم دوروز بد دوباره وعضم همون بود. شوهرم رابطه میخواست اونم بدون بهداشت. اگه شب میرفتم خونه مادر شوهرم میگفتن چرا نیومدی اینور  چرا تواناق خوابت موندی. می‌دونستن مریصم نباید توی جمعیت باشم کرنا و ویروس و آینا هست منو می‌گرفت هیچی.

گفم شما ک سالم بودین بیمارستان نیومدین  عیادتش گفتین کرونا میگیریم. انتطار دارین منه مریض بیام پیشتون؟

نگو شوهر بگو ارباب ، شما شوهر نکردی به کنیزی رفتی . خودت هم نهایت همکاری رو میکنی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یا خود خداااااااا  ببخش ببخش دیوانه ای تو شک نکن توش اخه پول تو جیبی بش میدی سرکار نمیره بد ده ...

بهش گقتم ۵۰۰ پول عروسیم. ۲۰۰ پول سرویس. بعلاوه ۳ تا کالا. میشه ۸۰۰.

پول نفقه و اجرت مثل میشه ۲۰۰. کلا تا اینجا شده یک میلیارد

گفتم با مهریه میشه ۳ میلیارد.

تو فعلا ۳۰۰ تومن بدهکاریتو بده پول طلای مجردی بود.

بعلاوه پول توجیبی میشه ۵۰۰ تومن.

گفت باشه بدهکاریتو میدم و راهمون جدا.

گفتم عه؟؟

من مگه مردم. نمیدونستم راهمون جداست. اگه از اول میگفتی بهت پول نمی‌دادم. ‌ازن پول میگرفتم.

اگه میخواستی ندی میگفتم راهمون جدا.پرو