2777
2789

چیز چیه ؟

بگو سلام وقتتون بخیر خانم یا آقای فلانی مزاحم اوقات میشم انشالله از فلان روز چه تایمی در محل کار حضور داشته باشم 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
چیز چیه ؟ بگو سلام وقتتون بخیر خانم یا آقای فلانی مزاحم اوقات میشم انشالله از فلان روز چه تایمی در ...

خودش پیام داده گفته از کی برم من فقط ساعتشو میخوام بپرسم

در جواب پیامش باید بگم ممنون از چه ساعتی باید بیام؟

یا ممنون چه تایمی باید بیام؟ یا چی🗿😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودش پیام داده گفته از کی برم من فقط ساعتشو میخوام بپرسم در جواب پیامش باید بگم ممنون از چه ساعتی ب ...

بگو متشکرم ساعت حضور رو بهم اطلاع بدین ممنون میشم 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
بگو متشکرم ساعت حضور رو بهم اطلاع بدین ممنون میشم 

قبلا یبار سر ساعت صحبت کردیم نتیجه خاصی نگرفتیم ولی ی تایمی بهم گفت

الان بپرسم از همون ساعت فلان بیام ضایس؟

قبلا یبار سر ساعت صحبت کردیم نتیجه خاصی نگرفتیم ولی ی تایمی بهم گفت الان بپرسم از همون ساعت فلان بی ...

نه بپرس ببینم چی میگه بلاخره باید مشخص بشه 

خودش پیام داده گفته از کی برم من فقط ساعتشو میخوام بپرسم در جواب پیامش باید بگم ممنون از چه ساعتی ب ...

سلام(رسمی میخوای باشی وقت بخیر بنوس) ممنون اطلاع دادین چه ساعتی باید بیام ؟

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
2790
2778
2791
2779
2792