2777
2789
عنوان

پرنده یاکریم

228 بازدید | 10 پست

دوستان من برا اینکه کوچولوم استند گل رو رو خودش نندازه مجبور شدم گذاشتمش رو اپن، دیروز متوجه شدم دوتا یا کریم رو طبقه بالاییش برا خودشون لونه ساختن الآنم از پنجره اومدن تو رفتن تو لونشون نشستن دلم نمیاد بیرونشون کنم از طرفی هم می ترسم از پرنده موندم چکار کنم تازه الان یکیشون رفت بیرون فک کنم شوهره بود رفته سر کار  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سه ساله تو حیاطمون ی لونه ساختن 

هر چند وقت ی بار کم و زیاد میشن

مثلا سه تان یکی دوماه بعد میشن دوتا دوباره یکی اضافه میشه

کم میشه

نمیدونم کجا میرنو میان

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
تازه اگه بیرونشون کنی، ممکنه چار روز دیگه بیان اینجا تاپیک بذارن که همه بیاین، حالم خیلی بده صابلونه ...

من شنیدم برکت میارن دلم نمیاد بیرونشون کنم ولی خیلی جالبه یکیشون مونده اون یکی می‌ره چوب میاره

من شنیدم برکت میارن دلم نمیاد بیرونشون کنم ولی خیلی جالبه یکیشون مونده اون یکی می‌ره چوب میاره

پس معلوم میشه تازه ازدواج کردن، خانمه هم خانه‌داره و شوهرش کارگر ساختمونی😂 

دارن لونه میسازن برای جوجه آوری، ولی بنظرم یه کم دیر اقدام کردن، میفته تو سرمای پاییز

یاکریمای ما سالی دوبار جوجه میاوردن

این رو هم بگم که اینا یاکریم نیستن، قمری یا بقول مشهدیا موسی کو تقی هستن، ظاهر و صدای یاکریم با قمری متفاوته