2777
2789

موز این وسط توی این زمینه واقعا نقش موزو ایفا میکنه و فکرنمیکنم ربطی به سرفه داشته باشه واقعا

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ربط نداره پسرم سرفه داره یه دکتر تاکید کرد نده یه دکتر دیگه خوبه 

پس تاثیری نداره مثلا خیار و میگن چون سردی داره خوب نیست کسی که سرما خورده بخوره ولی نشنیدم کسی راجب موز چیزی بگه بجز یبوست

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

پسرم فقط سرفه داره الرژیه موندم صبحانه چی بدم ارده شیره حلوا شکری خامه همه چی ضرر داره گفتم شیرموز ب ...

اگه عسل داری بهش بده بخوره فکر کنم بهتر باشه شربتی قرصی و اسپری استفاده نمیکنه؟ براش نیمرو درست کن بخوره

اگه عسل داری بهش بده بخوره فکر کنم بهتر باشه شربتی قرصی و اسپری استفاده نمیکنه؟ براش نیمرو درست کن ب ...

تتم بلدرچین ابپز کردم با پنیر گوجه دادم خورد،  چرا اسپری و شربت ضد حساسیت و سرفه استفاده میکنه