2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند روز پیش تاپیک زدم،یکی از همکلاسیای پسرم ،مادرش گفت ک امسال ثبت نام نکرده و مدرسه نمیاد،انقدر سطح فرهنگ جامعه بالاست که اول شرو کردن اسم اون بچه طفلک رو مسخره کردن،بعدم ایراد و.....

من چند روز پیش تاپیک زدم،یکی از همکلاسیای پسرم ،مادرش گفت ک امسال ثبت نام نکرده و مدرسه نمیاد،انقدر ...

آخه خداییش این زمونه همه بچه ها اسمای فانتزی دارن اونوقت یکی کنعان خب بچه ها مسخره میکنن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

نمیدونم والا ندیدم، مشکلات هست تو اجتماع بنظرم بچه میره تو مدارس یاد میگیره چطور برخورد کنه حالا باز خودت بهتر صلاح میدونی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من چند روز پیش تاپیک زدم،یکی از همکلاسیای پسرم ،مادرش گفت ک امسال ثبت نام نکرده و مدرسه نمیاد،انقدر ...

اگه خصوصی بره زیر نظر اموزش پرورشه؟

نذر آموزشی اولین تایپیکم هست سوال دارید همونجا جواب میدم .برای شادی روح امواتم پدر عزیزم صلوات بفرستیدلطفا. و با انرژی قشنگتون دعا کنید موفق باشم تو رشته خودم ❤
آخه خداییش این زمونه همه بچه ها اسمای فانتزی دارن اونوقت یکی کنعان خب بچه ها مسخره میکنن

خدا رو شکر منطقه زندگی من بیشتر مردم مودب برخورد میکنن،کلا توی مدرسه دختر و پسرم تا بحال نشنیدم بگن اسم بچه ای رو مسخره کردن،اینجا تو سایت بود فقط 

بچه باید تو جو اجتماع قرار بگیره 

اینطوری منزوی میشه دردسرهای بیشتر ،اموزش همیشه هم خصوصی جوابگو نیست بچه ها تو جو کلاس مطالب جدید تر بیشتر و متنوع تری یاد میگیرند

ارتباط اجتماعیشون دوست یابیشون اعتماد به نفسشون می‌ره بالا 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
خدا رو شکر منطقه زندگی من بیشتر مردم مودب برخورد میکنن،کلا توی مدرسه دختر و پسرم تا بحال نشنیدم بگن ...

منم ندیدم مسخره کردنو...و همیشه به دخترم این چیزا را یاد میدم ولی خب بچن دیگه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه باید تو اجتماع بگرده ببینه یاد بگیره 

ما هم بچه بودیم دعوا میکردیم بی ادبی میشندیم از بقیه بچه ها ولی بنظرم همین مدرسه رفتن خیلی بهمون کمک کرد وارد اجتماع شدیم 

بچه اگه کلاس خصوصی بره اون جو رقابتی حذف میشه بعد چند وقت حس درس دیگه نیست خسته میشه ...

ولی تو مدرسه مجبور بخونه چ بخاطر بچه ها چ معلم

کلاس خصوصی خوبه ولی تا حدی 

بزارید بچه ها وارد اجتماع بشن درسته ضربه میخورن بعضی مواقع ولی خوب بد تشخیص میدن حداقل

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝