2777
2789
عنوان

مشهد، گلبهار

4080 بازدید | 71 پست

سلام کسی گلبهار زندگی می‌کنه یا اونجا رفت و آمد داره؟ لطفا در مورد شرایط و امکانات زندگی تو گلبهار بگین، اجاره ها تو مشهد خیلی گرون شده، قصد داریم بریم گلبهار، لطفا اگر تجربه‌ی خاصی دارین بگین تا انتخاب برامون راحت تر بشه، ممنون میشم در مورد نقاط قوت و ضعفش بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط رو بگین مثلا چقدر پول رهن و چقدر اجاره میخوایین بدین تا بگم

گلبهاری؟

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

من از قیمت اجاره خبر ندارم، 

اما بگردین جای خوب هم پیدا میکنین، بسته به مقدار پولی که دارین همه جور آپارتمانی هست، بیشتر جاها نزدیک آپارتمانها مرکز خرید و نونوایی و سوپری داره، اداره ها و پاساژ ها و مغازه ها هم تقریبا نزدیک پرند بیشترن. 

شهر تمیزیه، مثل مشهد شلوغ نیست، زمستون ها هم سردتر از مشهده به نظرم. 

ولی بعضی چیزا قیمتاش از مشهد گرونتره، مثلا من خودم گوشت از مشهد میخرم حداقل کیلویی صد تومن ارزونتره. 

برای رفت و آمد به مشهد هم اگر ماشین دارین که اوکیه، اگر هم با اتوبوس بخواین برین دو تا خط درون شهری داری یکی برای بلوار جمهوری، یکی برای بلوار خمینی، و ایستگاه آخر خط های درون شهری اتوبوس های مشهد هستن، 

برای رفت و آمد با اتوبوس باید معطلی هم در نظر بگیرید بعضی روزا اتوبوسا دیر و زود میان

ته مشهد هم داغونه ولی چون اونجا کوچیک تره بیشتر به چشم میاد 

من خودم از اول زندگیم گلبهار بودم یکروز بودم مشهد تیکه های بدی بهم انداختن که تو مشهد تف انداختم

و تا حالا اینجا همچین چیزی نشنیده و نبوده