2777
2789
عنوان

رفته با یکی دیگه

208 بازدید | 12 پست

بعد یک هفته جدایی بیوعاشقانه گذاشت(تو دنیای منی با قلب / اینو گذاشته ولی متن اسپانیاییش) و از همه مخاطباش هاید کرده فقط واسه من میاد..با اکانتی که سیوش نداره هم چک کردم نیاورد. اولش فکر میکردم واسه من باشه چون حتی اینستاشو که فکر میکنه ندارم هیچی نذاشته نه قلب نه حتی دخترخاصی فالو کرده پیجش‌بیشتر گیمینگه.ولی الان دیگه حسم میگه حتما یکیو داره و واسه اونه. سخته باورش و تصورکردنش خیلی سختمه. لطفا اگه نظری خواستین بدین ملایم باشه بیشتر گفتم یه دردلی کنم دنبال نصیحت و انتقاد و سرزنش نیستم 

مال من سه روز بعد کات با همکار روبروییم اوکی شد من نتونستم تحمل کنم بعد چند روز تسویه کردم از فردا بیکارم 🥺😔😭😭 میفهمند عزیزم خدا به دلت آرامش بده 🫂

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من سه روز بعد کات با همکار روبروییم اوکی شد من نتونستم تحمل کنم بعد چند روز تسویه کردم از فردا ب ...

کار خوبی کردی به خون دل خوردنش نمیارزید ❤️ واست دعا میکنم توام بکن

چرا همیشه تو یه رابطه  دخترا  بیشتر  اذیت میشن🤦🏻‍♀️💔

ولی خب به نظر من  نمیتونه اینجوری باشه آخه به این سرعت 

اگه دوسش داری چرا کات کردی ؟

اگه میدونی راه داره خب یه جوری برگردین قهر و آشتی تو هر رابطه یی هست 

🩷

چرا همیشه تو یه رابطه  دخترا  بیشتر  اذیت میشن🤦🏻‍♀️💔 ولی خب به نظر من & ...

خیلییی اذیت شدم واقعا تصمیم دارم هیچ وقت دیگه واردرابطه ای نشم

چون یه روز عصبی بود راحت گفت تمومش کنیم و هرچند فرداش خوب شد ولی از دلم درنیومد بهش گفتم باز گارد گرفتم و کلا خیلی دلمو شکوند.بعد خوب شده بودیم حدود سه روز ولی من نمیتونستم خودم تموم کردم تهشم گفتم چیزی نگو راحت فراموشت کنم اونم هیچی نگفت

خیلییی اذیت شدم واقعا تصمیم دارم هیچ وقت دیگه واردرابطه ای نشم چون یه روز عصبی بود راحت گفت تمومش ک ...

خب بحث هس تو هر رابطه یی .

بدون بحث  که باشه همه چی دیگه واقعا  یه جورایی نمیشه.

مثلا ما چند روز پیش بحثمون شد مث شما  همینجوری  خب آدم عصبانی میشه حق داری ولی وقتی برمیگردین و آشتی میکنین  با اتفاقای گذشته برنگرد خودخوری نکن قطعا فکرتو روانت  اذیت میشه  بخصوص دخترا که زود رنج ترن 

اگه بودن باهاش بیشتر از آلان ناراحتت میکنه برنگرد  قشنگم🫂🧡

خودتو برا هیچ کسی  اذیت نکن  نمیگم  گریه نکن بغض نکن  ناراحت  نشو  میدونم  چقد سخته  ولی خب دیگه...

🩷

[QUOTE=]  خب بحث هس تو هر رابطه یی . بدون بحث  که باشه همه چی دیگه واقعا  یه جورایی نمیشه. ...[/QUOTE]

الان بیشتر از هرچیزی تو دنیا دوست دارم باهاش باشم 💔 

تقصیر خودمم هست اون تموم کرده بود من نتونستم باید بیخیال رفتار میکردم.بنظرت اگه بیو رو واسه من گذاشته باشه((اسپانیایی نوشته تو دنیای منی با قلب بنفش/همیشه من بهش قلب بنفش میدادم اونم خوشش اومده بود میداد دیگه فقط بنفش میدادیم یه شکمم واسه اینه که برامنه بیوش))  یعنی دوسم داره هنوز؟ ممکنه برگرده امیدی هست کلا

[QUOTE=]  خب بحث هس تو هر رابطه یی . بدون بحث  که باشه همه چی دیگه واقعا  یه جورایی ن ...

میکم  بهت که  آره   ممکنه .

اگه میدونی اینقد شعورش میرسه یه جوری تو پل بزن سمتش  

رابطه همه چیش دو طرفش قشنگه  حالا چی میشه مگه یبار شما کوتاه بیایی .

همه دعوامیکنن   بهت قول میدم بر میگردین بهم  

اگه  شد و آشتی کردین  با گذشته همو اذیت نکنین  حالا شما  عاقل تر باش  بعضی چیزا حسرتشون  دائمی نزا  برات  حسرت شه   

من خودم میدونم  چی میگی و چقد دلتنگی  الان و هزار بار الان عکساش و دیدی و چتاتونو  برگشتی خوندی  میدونم .

اگه راه داره برگرد  و با فکر اینکه آره  با یکی دیگه رفته تو رابطه خودتو گول نزن  سنگ هم با این سرعت  دل نمی بند  

قلب بنفشه هم خودتی😁🫂

🩷