2789
عنوان

ویروس جدید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 41 پست
وای خدا رحم کنه به بچه ام الان از سروع علایم پدرش پنج روز گذشته یعنی اگه میخواست پسرم بگیره تا الان ...

۲هفته من تموم شد بعدش همسرم گرفت، بچه رو نزدیکش نبر اسفند دود کن پنجره باز بذار

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
وای خدا رحم کنه به بچه ام الان از سروع علایم پدرش پنج روز گذشته یعنی اگه میخواست پسرم بگیره تا الان ...

پیاز رو خورد کن بالاسر بچه بذار تو پذیرایی بالا سر شوهرتم بذار

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخی چند سالشه؟شکر خدا مرخص شد

ممنون ۵سالشه

آره من مردم و زنده شدم بخدا

هفته قبل که استفراغ برگشته بود تو گلوش اگه پسرم ندیده بود خفه میشد دیگه سریع برگردوندمش و محکم زدم تو شونه هاش استفراغها ریخت بیرون یعنی اون لحظه من صد بااااار جون دادم

یبار که شنبه شب بود بعدی که ازش آزمایش خون‌گرفتن  دوساعت بعدش قرار بود بریم‌جوابشو بگیریم ساعت ۱۱ شب بود

به شوهرم‌گفتم بره واسش ماست بگیره اون پیاده شد من نگاه کردم‌به دخترم دیدم‌چشماش ثابت وایساده بدون هیچ تکونی

بخدا قلبم هزار تیکه شد

دخترمو انداختم رو کولم پیاده شدم وسط خیابون تا تونستم جیغ زدم مردم دور منو گرفتن بچه رو آب زدن تو صورتش  چشماش تکون خورد 

بخدا فقط اون لحظه میگفتم‌ با چی خودمو بکشم خدا نصیب هیچ مادری نکنه این لحظات رو

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

وای خیلی ازش میترسم تو شهر ما یکی نوروبیون زد فوت کرد 

وای چه وحشتنا‌ک

ولی من یادمه سر کرونا خیلی حالم بد بود همین نروبین حالمو خوب کرد

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
عزیزم چقدر استرس کشیدی خدا انشالله همه بچه هارو در پناه خودش حفظ کنه

آره امیدوارم واسه هیچکی پیش نیاد منم دیگه تجربه نکنم 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

به خاطر ویروس تشنج کرد؟ تب داشت؟ پنج ماهه؟ پنج ساله؟

بخاطر ویروس که اشتها نداشت و اول استفراغ بعدش هم تب واسهال

اون تشنج که پرستارا گفتن بخاطر تب بالای ۴۰ درجه بوده ولی دکترش گفت تشنج نبوده دکترش بهترین دکتر شهرمونه تشنج رو رد کرد

بخاطر ویروس که اشتها نداشت و اول استفراغ بعدش هم تب واسهال اون تشنج که پرستارا گفتن بخاطر تب بالای ...

حالت منگی بوده شاید از افت فشار و قند خون

ولی تشنج ناشی از تب هم خطرناک و نگران کننده نیست

انشالله که بلا دور شده و جاش سلامتی اومده🙏🏻

حالت منگی بوده شاید از افت فشار و قند خون ولی تشنج ناشی از تب هم خطرناک و نگران کننده نیست انشالله ...

مممنون گلم ان شاءالله