2789
عنوان

ویروس جدید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 41 پست
چند روز شد کامل خوب شدید؟ ضعف هم داشتی؟

تازگیا گرفتم هنوز خوب نشدم ولی فکر کنم تا دوروز دیگه خوب شم

ضعف و بی حالی و گلودرد و سردرد و تب دارم

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم فکر کنم با شوهر و دخترم گرفتیم ، دخترم استفراغ میکرد، منم بالا آوردم بدن درد شدید و لرز داشتم اص ...

اشکال نداره طبیعیه بالاخره مریض بوده بهش سخت نگیر بچه همینه، اما میتونی مولتی ویتامین بدی 

البته داره پاییز میاد من با تجویز دکتر میخوام به بچه ها شربت ایمیونس بدم برای تقویت سیستم ایمنی هست

اشکال نداره طبیعیه بالاخره مریض بوده بهش سخت نگیر بچه همینه، اما میتونی مولتی ویتامین بدی  الب ...

بچه ام نگرفته فعلا خدا کنه نگیره مدرسه ایه

فقط تو خونه ما همسرم گرفت ما علایم نداشتیم

بچه ام نگرفته فعلا خدا کنه نگیره مدرسه ایه فقط تو خونه ما همسرم گرفت ما علایم نداشتیم

ان شاالله که نمیگیرید ، من قصد داشتم بهشون واکسن آنفولانزا بزنم که مریض شدن

وای دقیقا الان بهترید؟ چند روز شد کامل خوب شدی؟

من ۳روز اول گوش درد عطسه گرفتگی صدا آبریزش بعدش بدن درد تب و لرز هذیون تا۲شب،۱هفته هم سرفه

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

دخترم‌حدود ۱۰ روز درگیرش بود همین دیشب مرخص شد خیلی سخت بود 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من ۳روز اول گوش درد عطسه گرفتگی صدا آبریزش بعدش بدن درد تب و لرز هذیون تا۲شب،۱هفته هم سرفه

وای خدا رحم کنه به بچه ام

الان از سروع علایم پدرش پنج روز گذشته یعنی اگه میخواست پسرم بگیره تا الان خودشو نشون میداد؟

اشکال نداره طبیعیه بالاخره مریض بوده بهش سخت نگیر بچه همینه، اما میتونی مولتی ویتامین بدی  الب ...

منم خیلی اسم این شربت رو شنیدم، حتما میپرسم، صبحونه کامل امروز خورد با چایی شیرین، ناهارم چند لقمه خورد، میوه هم خورد اما شام اصلا نخورد، دیشبم شام نخورد

خانم ها هرکس تجربه ای داره برای رفع ضعف و بی حالی بهد از ویروس بهم بگه ممنون میشم

آمپول نروبین

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻