2777
2789
عنوان

بیاین توروخدا

79 بازدید | 14 پست

بچها غده لنفاوی گردن تقریبا نرمالش اندازه چیه؟ من از گردو کوچیکتره ب چشم دیده نمیشه باید دست بزنم رفتم دکتر گف لنفاویع ولی هنوز تو شک هستم میترسم لنفاویه بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گردن یدونه غده لنفاوی که نداره عزیزم پر از غدده

در حالت عادی این غدد توسط شخص لمس نمیشن ولی اگر تورم داشته باشن پزشک موقع معاینه میتونه لمس کنه

دلایل تورمشون هم مختلفه از سرماخوردگی گرفته تا بیماری های دیگه

💜💜💜دستیار تخصصی_به بعضی از سوالات پزشکی که مطمئن باشم جواب میدم❤️                 
گردن یدونه غده لنفاوی که نداره عزیزم پر از غدده در حالت عادی این غدد توسط شخص لمس نمیشن ولی اگر تور ...

اخه دکتر دست زد دید گف نیازی نیس سونو بدی اینا ایا برن یا نرن ولی من خیلی ادم وسواسیم

اخه دکتر دست زد دید گف نیازی نیس سونو بدی اینا ایا برن یا نرن ولی من خیلی ادم وسواسیم

میتونی ویزیت یه فوق تخصص غدد دیگه انجام بدی

اگر نظر اون هم همین بود سفت و سخت بیفت دنبال درمان وسواس فکری که دوباره نخوای به جای دیگه ای از بدنت گیر بدی

💜💜💜دستیار تخصصی_به بعضی از سوالات پزشکی که مطمئن باشم جواب میدم❤️