2777
2789
عنوان

کادو تولدم

90 بازدید | 11 پست

۶ ساله باهاش رفیقم قصد جدی نداریم فقط ادعای دوس داشتن داره اسکول قدم ورنمیداره . بعد همیشه میریم بیرون اون حساب میکنه ولی خوب اون داره من ندارم. ۳ روز دیگ تولدمه . بحث تولدم شد یدفعه گف برات میخواستم عطر بخرم ۵۰۰ و خورده . منم گفتم نخر چون هر وقت کادو میخری.ناراحت میشم گف پس پولش میدم بهت نمیدونم چراتوقع دارم یکم عشقولانه تر باشه بیاد اینطور بگه آدم بهش برمیخوره ‌بعد یکم فانتزی باشه . همیشه تولدم یا جشن بیشتر از ۴۰۰ اینا خرج نکرده. سال اول ک حتی کیک تولد برام نخرید .ولی دوست پسر قبلیم قصدش جدی بود سال اول طلا خرید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دوست بودیم طلا گوشی همه چی میخرید بعضی مردا فرق دارن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

خوب آدم واس آدمای بی ارزش کاری نمیکنه اینم جز هموناست

اره من اینم قبول دارم من شوهرم همیشه میگه تو دوستی چون دوستت داشتم از جونم واست میزاشتم 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

البته بهش دیگ متعهد نیستم چون کلا دنبال رفاقتع

کار خوبی میکنی