2777
2789
بچه هایچی بگم ازگوزیدن کسی شاد نشید مططططمئن باشید کارما به زودی سرخودتون میاره  سرخودم اومده

نمیدونم لعنتی این گوز چیه که دل همه رو شاد میکنه 😀😂

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای دعاکنین  هیچوقت جلوش نگوزم🥴 تنها ترسم اینه یهو بیاد منم از خجالت بمیرم  البته نامزد ...

آره سفت بگیر خودتو آبروت نره دده صب میره میگه چه زن گوزویی گرفتما

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
وای دعاکنین  هیچوقت جلوش نگوزم🥴 تنها ترسم اینه یهو بیاد منم از خجالت بمیرم  البته نامزد ...

دقیقا😑لامصب دسشویی هم میرن آدم احساس میکنه پشت دره داره میشنوه🤣🤣🤣

بچه هایچی بگم ازگوزیدن کسی شاد نشید مططططمئن باشید کارما به زودی سرخودتون میاره  سرخودم اومده

🥲

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

شب عقد رفتیم با ماشین چرخیدیم. وایستاد کتشو درآورد گذاشت پشت ماشین منم ترسیدم گفتم یا خدا چی کار میخاد بکنه، گفتم دیر وقته دیگه منو ببر خونه نگو گرمش بوده واسه همون کتشو درآورده بود  

الان من همش بغلشم، میگه دیگه بزار برم خونمون دیره  

اوایل عقدمون یه مدل دلستر جدید اومده بود نامزدم خرید آورد ماشین هی اصرار میکرد بخور بخور خیلی خوشمزست منم خجالت میکشیدم پس بزنمش هرچی داد خوردم بعد تو ماشین بالا آوردم البته فقط دلستر ها چیزی تو شکمم نبود آبروم رفت گریه کردم گفتم نگفتم نمیخورم اصرار میکنی هی. بیچاره خیلی ناراحت شد اومد لباسمو پاک کرد آب آورد صورتمو شستم اصلا چندشش نشد ولی من آب شدما