2777
2789
عنوان

توهم زدم؟؟وسواس فکری دارم....

443 بازدید | 8 پست

بچه ها سلام 17 سالمه من امشب رفتم برای مامانم درد و دل نوشتم تو اپلیکیشن بله 

گروه مدرسمونم اونجاس 

همش فک میکنم نکنه اونجا فرستادم

رفتم چک کردم پیامم نبود همش میگم نکنه فرستادم پاک کردم یادم نمیاد با کسی ام صمیمی نیستم که بپرسم

دارم دیونه میشم😭💔هیچی ازم نمونده 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

وسواس فکریه عزیزم 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اره منم بعضی وقتا اینجوری میشم

اهمیت نده

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی توهم زدم؟ 🥺

آره

منم بعضی وقتا اینجوری میشم 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

استرس گرفتی سر این مسئله. توجه نکن به این ترس. چون دیدی که نفرستادی. 

وسواس فکری و عملی OCD یک بیماری هست و فرد مبتلا فقط سر یک چیز دچار شک نمیشه. سر کارهای زیادی شک میکنه که اشتباه انجام داده. 

توهم هم حس کردن چیزی هست که وجود نداره. مثلا شنیدن صدای کسی که وجود نداره. یا دیدن کسی که وجود نداره. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

از اينكاراي ك بهت استرس ميده انجام نده

اين فكرا بيخود هست مگه در حالت بيهوشي بودي ك بري اونجا پيام بدي و پاك كني دختر

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
استرس گرفتی سر این مسئله. توجه نکن به این ترس. چون دیدی که نفرستادی.  وسواس فکری و عملی OCD یک ...

بله درسته گلی❤ چشم حواسمو پرت میکنم

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤