2777
2789
عنوان

فیستول مقعدی

2027 بازدید | 14 پست

سلام خواهشا بیاید کمک مامان من بعد عمل شقاق و هموروئید در و ترشح زیادی قسمت چپ مقعدش داشت و الان دکترش گفته دچار فیستول شدی

از امروز که فهمیدیم دنیا واسمون جهنم شده از ظهر حالم خوب نیست نمیدونم چی کار کنم

لیزر یا جراحی؟ درسته که زخم باز میمونه و باید مدام پانسمانشو عوض کنه؟ 

واقعا خسته کنندست دارم دیوونه میشم اگر کسی تجربه ای داره لطفا بگه💔😭😭😭

دکتر خوب توی اصفهان برای این درد هست؟؟؟

یعنی بواسیر رو عمل کردن؟ بعد دچار این مشکل شده؟

بله بعد از عمل از همون روز اول یه طرف مقعدش قسمت چپ یه مقدار با.سنش درد شدیدی داشت و سفت شده بود ترشحات هم از اول داشت الان بعد از ۳۵ روز که از عملش میگذره امروز رفت پیش دکتر و گفت دچار فیستول شدی دردش نسبت به اوایل کمتر شده و همینطور ترشحات ولی نمیدونم چرا اینجوری شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بعد از عمل از همون روز اول یه طرف مقعدش قسمت چپ یه مقدار با.سنش درد شدیدی داشت و سفت شده بود ترش ...

دکترش کی بود

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
دکترش کی بود

ساسان سعیدفر

قبلا هم یه بار عمل کرده بود هیچ بهبودی حاصل نشد ۵ سال قبل از عمل ۳۰ روز پیشش

این دفعه شقاق و هموروئیدش خوب شده خداروشکر ولی الان گفت دچار فیستول شدی😑

بعد عمل اصلا آنتی بیوتیک تجویز نکرده نمی دونم به خاطر اینه یا نه

اصلا نمیدونم واقعا فیستوله یا نه

شنیدم فیستول خطرناکه از ظهر ترسیده😭💔

دکتر علیرضا ایزدی فوق تخصصه،دکتر علیرضا مهاجری رو هم که همه می‌شناسند ولی نوبتاشون واقعا سخته 

کاش همون اول پیش دکتر مهاجری رفته بود

البته چون دفعه قبل اصلا خوب نشد رفت پیش دکتر مهدی احمدیان که یکی از معروف ترین دکترای گوارش در اصفهانه و بعد معرفی نامه گرفت برای دکتر ساسان سعیدفر 

کاش همون اول پیش دکتر مهاجری رفته بود البته چون دفعه قبل اصلا خوب نشد رفت پیش دکتر مهدی احمدیان که ...

بله احمدیان رو میشناسم ولی کاش برا عملش رفته بودید پیش مهاجر،نوبتش سخته ولی یه روز صبح زود برید بیمارستان صدوقی تا دکتر اومد تو حیاط آزمایشات رو نشون بدید خود دکتر که امضا بزنه رو مدارک بعد ببرید پیش منشی نوبت میده البته اگه روال عوض نشده باشه شنیدم خیییییلی سرش شلوغه

بله احمدیان رو میشناسم ولی کاش برا عملش رفته بودید پیش مهاجر،نوبتش سخته ولی یه روز صبح زود برید بیما ...

دکتر ایزدی هم تعریفش رو زیاد شنیدم خیلی پیگیر مریضه و خیلی باسواد و کاربلده

دکتر ایزدی هم تعریفش رو زیاد شنیدم خیلی پیگیر مریضه و خیلی باسواد و کاربلده

شما دکتر فرانک جلالوند رو می شناسید؟

من خودم کیست مویی پیشش عمل کردم الان مامانم رفت پیشش امروز گفت که عمل می کنم با لیزر برات و ریشش رو میسوزونم

به نظرتون چی کار کنم؟

شما دکتر فرانک جلالوند رو می شناسید؟ من خودم کیست مویی پیشش عمل کردم الان مامانم رفت پیشش امروز گفت ...

نمیدونم من نمیشناسمشون،ان شاءالله خیر باشه

باهاش کلی صحبت کردم میگه با لیزر انجام میدم توی بیمارستان شما نمیدونید چطوریه لیزر داخل بیمارستان ه ...

الان با لیزر کارهای مختلف انجام میدن مثل برداشتن کیسه صفرا،عمل فیستول و ....خوب دوران نقاهت کمتره و بیمار آسیب کمتری میبینه

ان شاءالله که سلامتیشون رو به دست بیارند