2821
2789
عنوان

معاینه مقعد

3751 بازدید | 30 پست

بچه ها من یه مدت طولانیه  موقع مدفوع خونریزی دارم حالا بالاخره فردا نوبت دکتر گوارش گرفتم  از شانس بدم امروز پریود شدم 

چیکار کنم کنسلش کنم؟؟ ممکنه معاینه کنه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله بذار بعد ازخوب شدن برو دکتر 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

معاینه نمیکنه  بهت وقت کونولوسکوپی میده واسع چند روز دیگه

اون که برای روده ست اکه شقاق باشه معاینه میکنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اگه خون مدفوعت قرمزه و سیاه نیست. یه مدت سبزیجات و میوه جات خام بخور فست فود و کافئین و چربی و غذاهای نشاسته ای نخور مایعاتم زیاد بخور

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اون که برای روده ست اکه شقاق باشه معاینه میکنه

منم شرایط مشابه دارم 

پیش دکتر گوارش میرم 

معاینه مستقیم نمیکنه 

چون توی مدفوع خون هست فقط راه حلش کونولوسکوپی هست 

اگر شقاق یا بواسیر باشه معاینه میکنن

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

اگه خون مدفوعت قرمزه و سیاه نیست. یه مدت سبزیجات و میوه جات خام بخور فست فود و کافئین و چربی و غذاها ...

عزیزم آخه من یبوست ندارم شکمم خیلی خوب کار می‌کنه ولی با این حال دارم خودم گول میزنم میگم شاید بواسیر دارم 

منم شرایط مشابه دارم  پیش دکتر گوارش میرم  معاینه مستقیم نمیکنه  چون توی مدفوع خون ...

کلونوسکوپس درد داره؟تحمل داری دو بار پشت سر هم انجام بدی؟ به شکم فشار میاد؟ 

عزیزم آخه من یبوست ندارم شکمم خیلی خوب کار می‌کنه ولی با این حال دارم خودم گول میزنم میگم شاید بواسی ...

این اواخر شده داروهایی ک تداخل داره با هم مصرف کرده باشی؟