2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزارتا دلیل داره چ ربطی ب زشتی داره ، اتفاقا خوشگلارو زودتر ترک میکنند زشتا چون اخلاق دارن و آویزون طرف هستند خ کنار میان و باهنر ساز طرف میرقصن کمتر ترک میشم و ارتباطشان بیشتر به ازدواج ختم میشه

مرسی عزیزم به خدا اصلا شاخ و خاص هم نبود ولی بهم میگفت چشمات رنگ روشن میشد خوب میشدی در صورتیکه من ه ...

جز اینکه بگم لیاقتت رو نداشت چیزی ندارم بگم خواهرقشنگم

بره دنبال رنگ روشن بگرده 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
هزارتا دلیل داره چ ربطی ب زشتی داره ، اتفاقا خوشگلارو زودتر ترک میکنند زشتا چون اخلاق دارن و آویزون ...

درست میگید عزیزم ولی گاهی میگم اگر اینجوری یا اونجوری بودم ترس از دست دادنمو داشت بخصوص وقتی میبینم بقیه چقدر طرف به پاشون مونده

مرسی عزیزم همش از چهره و اخلاق خودم ایراد میگیرم  و میگم که خب حق داشته بره😔

اتفاقا چون اخلاق و قیافه خوبی داشتی 

کشش این همه زیاد و نداشت رفت 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
ی کسی موندن هیچ ربطی ب قیافه ندارن مطمن باش

همش در حال ایراد گرفتن از خودمم حتی تو فکر جراحیم !احساس میکنم با کسی رفته راستش من خیلی تجربه این چیزا رو نداشتم!یه بارم به من گفت معلومه فقط من از تو خوشم اومده در صورتیکه اینجوری نبود که فقط اون خوشش اومده باشه