2777
2789
عنوان

۱۴ روزه قهرم....

307 بازدید | 34 پست

خانواده شوهرم اصلا زنگ نزدن

خود شوهرمم حاضر نیست بیاد دنبالم

من خودم نخواستم بیام اون منو اورد خونه مامانم اینا

مشکل شوهرم اینه باهام مثل برده رفتار میکنه

بنظرتون خانوادش با اینکه خودشون میدونن پسرشون مقصره چرا ی زنگ نمیزنن

علارغم اینکه من خیلی احترامشونو داشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قاطی ینی چی مگه پسرشون نیست ینی ی حال ازم بگیرن سخته براشون

اینجور مواقع حسودا دلشون خنک میشه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

چه نیازی به اونا داری وقتی شوهرت سراغتو نمیگیره کاش ما زنا یکم غرور وارزش واسه خودمون نگه میداشتیم من تازه زایمان کردم امروز جلو مامانم کتک خوردم😂اولین روزیه که از بیمارستان اومدم خونه حالا نمیدونم چیکار کنم😂😂

درکت میکنم تو‌هرچقدرم احترامشونو داشته باشی بازم پسرشون مهم تره هرچند‌که‌مقصرم باشه

بخدا سر این رفتاراشون چنان ازشون کینه گرفتم ک اگه برگردم دیگه هرگز احترامشونو نخواهم داشت

برای منم همین جریان بود اصلا خودشون رو در گیر نکردن با وجود رابطه بسیار خوبی که با خانوادش داشتم تا اخرین لحطه جلو نیومدن .آخرشم جدا شدم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
شما این کاروکردین ؟اعتقاد داری ب نظرت جواب میده؟

😊اگه اعتقاد داشته باشید دعا خیلی زود جواب میده 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
برای منم همین جریان بود اصلا خودشون رو در گیر نکردن با وجود رابطه بسیار خوبی که با خانوادش داشتم تا ...

چن سالته و چن وقته جدا شدی

شوهرم پیام داده ک داداشت باید بیاد باهام حرف بزنه وگرنه هرگز نمیام  عکس از خونع فرستاده ک مثلا ارامش داره  در صورتی ک من ذره ایی ب اون خونه و زندگی حسی ندارم نمیدونم چرا شاید  زیادی رنجیدم