2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته؟ اون آقا رو کجا میبینی ،سعی کن ارتباطات رو باهاش قطع کنی یا حداقل یواش یواش کم کنی، به این فکر کن اون دوران  جوونی وشیطنت و شادابی ..رو گذرونده و الان تو دوران میانسالی هست اما تو تازه اول راهی پر از شور و اشتیاق..... نمی‌دونم چرا حس میکنم اون آقا رفتاری باهات داشته که همیشه تشنه ی دریافتش بودی  بیشترعاشق برخوردی که باهات داره شدی تا خودش نمی‌دونم حسم اینه

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
چند سالته؟ اون آقا رو کجا میبینی ،سعی من ارتباطات رو باهاش قطع کنی یا حداقل یواش یواش کم کنی، به این ...

آره برخوردش خیلی خوبه شمارشم بهم داد کاری داشتی زنگ بزن ولی من حذفش کردم ک پروفایلشم نبینم و فراموشش کنم

فارغ التحصیل هاگوارتز

آره برخوردش خیلی خوبه شمارشم بهم داد کاری داشتی زنگ بزن ولی من حذفش کردم ک پروفایلشم نبینم و فراموشش ...

حتما استادت هست 

نه محل کارم میومد

نه عزیزم بیخیالش شو درشان وشخصیت شما نیست ،همین که وقت گذاشتی تاپیک زدی یعنی انقد وجودت پاک وخوبه که در درون خودت هم حس کردی این کار خطاست ،من مثل بقیه دوستان شماتت نمیکنم ،فقط میگم این کار آخری جزپشیمانی وحسرت نداره،امیدوارم خدا یه آدم لایق وشایسته سر راهت قرار بده این عشقم زودتر فراموش کنی ،موفق باشی عزیزکم

نه عزیزم بیخیالش شو درشان وشخصیت شما نیست ،همین که وقت گذاشتی تاپیک زدی یعنی انقد وجودت پاک وخوبه که ...

ممنون عزیزم من که کاری نکردم که بخاد پشیمانی ب بار بیاره فقط حسی که تو قلبم بود ب زبون آوردم راهنماییم کنن ولی خانما فقط بلدن بد و بیراه بگن بجای راه حل دادن   

فارغ التحصیل هاگوارتز