2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درونت یک چیزی هست که بقیه نمی بینند 

ولی رفتارت باید طوری باشه که نشانه ای ازش نباشه 

این یه مرحله و چالش برای تو هست 

که چه جوری خودت رو ازین مسیر میگذرونی 

دوست داشتن دست تو نیست 

ولی واکنش ت نسبت به این میل دست خودته 

چه چیزی تو رو جذب کرده

با ۲۵ سال اختلاف سن جای پدرته پدرتتتتت میفهمی؟؟ بعدشم اون زن و بچه داره...خونه‌تو رو خرابه‌های خونه ...

کاری نکردم فقط خوشم اومده ازش گفتم بگین از چشم بیفته یعنی خودمم نمیخام درگیر این رابطه بشم

فارغ التحصیل هاگوارتز

کاری نکردم فقط خوشم اومده ازش گفتم بگین از چشم بیفته یعنی خودمم نمیخام درگیر این رابطه بشم

ب این فک کن ک جای پدرته...پیره..خودب خود از چشمت میوفته...بعدشم اصن نبینش...هرچی دیدار کمتر، فراموش کردن راحت‌تر

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

بشین سر جات بابا چش بازارو کور کردی (در همین حد)

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻
با ۲۵ سال اختلاف سن جای پدرته پدرتتتتت میفهمی؟؟ بعدشم اون زن و بچه داره...خونه‌تو رو خرابه‌های خونه ...

نساختم که گفتم بگین فراموشش کنم

فارغ التحصیل هاگوارتز

کاری نکردم که دوست داشتن ک دست ادم نیست راهنمایی خواستم

خدا چرا حيارو واسه زن گذاشته چرا محرم نامحرم گذاشته چرا گفته همونطور كه مردا نبايد به نامحرم نگاه كنن خانوما هم نبايد به نامحرم نگاه كنن دليل بيشتر خراب شدن زندگي ها خيانته و يكي از دلايل خيانت بي حيايه زن و مرده

نساختم که گفتم بگین فراموشش کنم

منو ی بار دیگم ریپلای کردی😂 فهمیدم ...ببخشید😁❤ جوابتو دادم عزیزم

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕