2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونور ینی کدوم ور

ممکنه از خجالت هم باشه 

پسرای همسایه های مام‌همینن وقتی میبینن منو سرشون جوری پایینه نگرانم گردنشون بشکنه که خب از خجالته

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

اخه پسره اوایل خودش برمیگرفت می گفتم حق داره ولی الان نمیفهمم رفتار ش رو من رو می بینه بعد دو ماه از دور میبینم چشماش رو پایین واقعا حتی خود گرفتن رد هم درک نمیکنم بنظرمن غیر عادی

روش  نکرد اونور  از دور من رو دید چشماش رو به پایین بود واقعا حرصم گرفت اگر اوایل بود میگفتم خودش رو گرفته الان بعد دوماه که هر روز هم دیگه رو میبینیم غیر عادی

اونور ینی کدوم ور ممکنه از خجالت هم باشه  پسرای همسایه های مام‌همینن وقتی میبینن منو سرشون جو ...

یه حسی بهم میگه از خجالت نیست حتی  خود گرفتن نیست بنظر من خودنمایی

اخه پسره اوایل خودش برمیگرفت می گفتم حق داره ولی الان نمیفهمم رفتار ش رو من رو می بینه بعد دو ماه از ...

بیخیال عزیزم

فکرتو درگیرش نکن همین مونده رفتارای پسر فلانیو کدگشایی کنی 

توام به اون‌محل ندع😌

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
آخه خوشم ازش میاد 

وای ددم

وقتی میبینیش خیلی ضایع بازی درمیاری؟

منظورم از ضایع بازی اینه که ما دخترا وقتی از یکی خوشمون بیاد جلوش دست پاچه میشیم‌خودمونو گم‌میکنیم

وای ددم وقتی میبینیش خیلی ضایع بازی درمیاری؟ منظورم از ضایع بازی اینه که ما دخترا وقتی از یکی خوشم ...

نه بابارو صندلی نشستم امروز از فاصله حداقل ۱۰۰ متری دیدمش میبینم چشماش رو به پایینه من هیچ وقت ضایع بازی در نیاوردم چ ن من با همکارام هستم اونم همچین 

نه بابارو صندلی نشستم امروز از فاصله حداقل ۱۰۰ متری دیدمش میبینم چشماش رو به پایینه من هیچ وقت ضایع ...

میبینم اون من رو زودتر دیده چشماش رو به پایینه واقعا حرصم گرفت گفتم این داره خودنمایی میکنه 

نه بابارو صندلی نشستم امروز از فاصله حداقل ۱۰۰ متری دیدمش میبینم چشماش رو به پایینه من هیچ وقت ضایع ...

شاید با یکی رفته تو رابطه تازگیا ...البته شاید هاا

[QUOTE=311778970]شاید با یکی رفته تو رابطه تازگیا ...البته شاید هاا[/QUOTE

حسم بهم میگه این پسره بیشتر میخواد خودنمایی کنه بعضیها دیدی بی محلی میکنن تا بیشتر توجه بشن مثلا من سمت اداره بودم بین بلوار ی بود که ما بین دو خیابان سمت شرکت بود حس میکنم از قبل من رو دیده بود عمدا تو بلوار سرش رو کرد تو گوشی