2777
2789
عنوان

درد ودل

131 بازدید | 18 پست

میخوام جدابشم باتمام سختی ک داره حرفایی ک قراره بشنوم وقلبی ک دیگ چیزیش نمونده دلم خیلی گرفته شاید باورتون نشه بدنم سست شده انگارروح ازتنم داره جدامیشه حال بدی دارم برام دعاکنید حال دلم خیلی بده

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

حالتو درک میکنم من خودم پدر و مادر طلاق گرفتن از هم

اصلا ناراحت نباش بعضی وقتا طلاق خوبه چون باعث آزادی میشه به خاطر حرفایی هم که قراره بشنوی اصلا توجه نکن خودتو دوست داشته باش

کاربر آقا هستم.بد برداشت نکنید از عضویتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالتو درک میکنم من خودم پدر و مادر طلاق گرفتن از هم اصلا ناراحت نباش بعضی وقتا طلاق خوبه چون باعث آ ...

نامزدم صیغه محرمیت ولی ازدواج دومم دلیلشم توتاپیکای قبل توضیح دادم

منم دائم تو فکرشم خونوادش خیلی بدن خسیس 

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
نامزدم صیغه محرمیت ولی ازدواج دومم دلیلشم توتاپیکای قبل توضیح دادم

دلیلش هر چی هست مهم نیست دیگه

ناراحت نباش به خاطر این موضوع

دیگه حس زندگی کردن ندارم باورم نمیشه بعضی ازادما چقدر بی وجدانن چقدرراحت دل میشکنن

دقیقا بعضیا قلب ندارن احساس ندارن سنگن سنگ

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
منم دائم تو فکرشم خونوادش خیلی بدن خسیس  

بدترین درد اینه سرت ب  سنگی بخوره ک به سینه میزدی همه گفتن ادم نیست من موندم جلوخانوادم قبولش کردم هیچ تلاشی بخاطرم نکرد 

دلیلش هر چی هست مهم نیست دیگه ناراحت نباش به خاطر این موضوع

حالم خیلی بده چون انتخاب خودم بود حس میکنم دیگ نمیتونم ب زندگی عادی برگردم 

بدترین درد اینه سرت ب  سنگی بخوره ک به سینه میزدی همه گفتن ادم نیستن من موندم جلوخانوادم قبولش ...

تو اینجوری من برعکس تو البته من خونوادشو خودشو نمی‌شناختم اما خودش خوبه ولی من بازم نمیخواستمش یعنی دو دل بودم

حالم خیلی بده چون انتخاب خودم بود حس میکنم دیگ نمیتونم ب زندگی عادی برگردم 

اصلا اینطور نیست این اتفاق رو قبول کن و به دید مثبت ببینش اینکه قراره پیشرفت کنی و زندگی آرومتری داشته باشی

اصلا اینطور نیست این اتفاق رو قبول کن و به دید مثبت ببینش اینکه قراره پیشرفت کنی و زندگی آرومتری داش ...

کاش میتونستم اینقدر راحت بهش فکرکنم الان تواین لحظه فقط میدونم دیگ توان زندگی کردن ندارم

فکرمیکردم دردایی ک کشیدم داره جبران میشه فکرمیکردم قراره رنگ خوشی روببینم خدایاشکرت نمیدونم چ حکمتی داره ولی اینومیدونم دارم از پا میوفتم 

کاش میتونستم اینقدر راحت بهش فکرکنم الان تواین لحظه فقط میدونم دیگ توان زندگی کردن ندارم

اینطوری به خودت نگو تو خانم قوی هستی میتونی از پسش بر بیای نگران نباش تموم میشه این قضیه

مثل قضیه های دیگه اینم تموم میشه