2777
2789

نداریم گشنمون نیست گشنمون شه میریم رستوران

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه غذا بگید برا سرما خوردگی خوب باشه  به غیر عدسی و سوپ

غذاهایی که سرخ کردنی نباشن 

دیزی 

تخم مرغ سیب زمینی آبپز 

آش 

حلیم و...

هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ....من اون ماهو دادم به تو ...یادگاری 🌙
یه غذا بگید برا سرما خوردگی خوب باشه  به غیر عدسی و سوپ

سیب زمینی و تخم مرغ ابپز 

سینه مرغ کباب شده یا ابپز 

ماهی بخارپز عالیه با کمی پودر سیر و روغن زیتون با کمی لیمو

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

ماهی

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
دستور پخت رو‌ میدی لطفا

سویا رو میزارم پنج دقیقه با اب و زردچوبه بپزه ،بعد ابکش میکنم و میزارم ابش کامل بره و اصلا اب نداشته باشه 

میریزم توی چرخ گوشت یا غذا ساز ، یه دونه پیاز و دوتا  سیب زمینی و کمی جعفری و دو  حبه سیر و یه دونه هم عصاره مرغ میزنم بهش کامل میکس بشن و در اخر ادویه و فلفل و پودر سوخاری و یه دونه تخم مرغ  میزنم و سرخ میکنم  با نون باگت و  خیارشور و کاهو و سس هزار جزیره  ساندویچش میکنم ،،،خیلیییی  خیلییی خوشمزه میشههه ،همه دوست دارن توی خونه