2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 49 پست
منم نمیتونم به بخورم آخه،از یه طرفم میخام بچم خوشگل بشه😁

گلابی بخور ،سیب بخور،انار

سوره یوسف بخون به سیب بخون ولی خیلیییی طولانیه 😁من خسته میشدم وسطاش سیب و میخوردم😂

گوگل سرچ کنی میاره چیا خوبه بخوری اونم چه ماهی

مثلا سوره والعصر بخون بچه ات صبور میشه،وااااقعا درسته چون خودم دیدم تنها بچه ای ک تو بیمارستان گریه نمیکرد بچه من بود فقط دوتا اهه میگفت تا برش داریم😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشالله هرچی خیره پیش بیاد عزیزم بازم برای مطمعن شدن از باردارین دوروز دیگ بیبی چک بزن یا دوباره آزم ...

خیلی ممنون ازت گل زیبا باشه چند روز صبر میکنم یا آز یا بیبی چک یکیش و دوباره انجام میدم

وای من تا ۱۸هفته همین بودم . با ضعف و بی‌حالی شدید . اصلا فاجعه

خدا کنه زودتر بهتر بشم 

منم اصلا نمیتونم بلند شم سرگیجه دارم..

خیلی اذیتم

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++
لیمو مگه قند داره؟!!!🤦

اره قندش.اونم زیاده

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++
پس تیکه ننداز به مردم😂 دیگ به دیگ میگه روت سیاه😂

والا بخدا زمان ما ازین ادا عطفارا نبود . امروز میگفتن باردارم فرداش میزاییدن . چییییی؟؟؟رستتتتم .😂۹ماااه کل فامیلای شوهرم شام ناهار میدادن . آلانیا چین . اییییش 😂😂😂😂من در آینده ب عروسم میگم .‌

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز