2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 49 پست
گلم منم ۳ماهم هست،اوایل از حالت تهوع نمیتونستم یه نفس راحت بکشم ولی با لیمو تازه بهتر میشدم،چنده لیم ...

اره منم با لیمو و اب لیمو بهتر میشم اما سعی میکنم نخورم زیاد بخاطر قندش

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😂😂😂😂😂وااای نگوووو . من مادر شوهر آینده ام . از الان دارم تمرین میکنم . یهو کرمم گرفت گفتم . من ...

خوب دیگه،تو ک مثل خودم قبل موعد تهوع داشتی😂

بعد من به کسی میگم میگه توهم بوده😂😂😂واقعا دهنم سرویس شد بعد بقیه فکر‌میکردن جو میدم،حالا ک خداروشکر شرایطم بهتره همه باور کردن ک نمیخواستم ناز کنم واقعا حالم بد بود

زود آز دادی احتمال زیاد بارداری

ممنون بابت جوابت

آخه لوزه ام عفونت کرده گلو درد داشتم رفتم دکتر گفتم اقدام داشتم مشکوکم گفت آز بده  اگه باردار باشی آمپول تورم لوزه نباید بزنی بعد انجام دادم عدد ده رو زده بود ولی دکتره گفت منفیه حالا از موقعی هم که آمپول رو زدم درد نسبتا شدیدی سمت راست تخمدانم دارم از زمان اقدامم درد خفیف داشتم یهو بعد آمپول شدید شد مثل درد پری نمیدونم چیشده بخدا

استارتر ایشالله خدا نی نی سالم بهت بده من با اجازه ات ی سوال بپرسم ، کسی بوده با بتای ده باردار با ...

ممنون.

نمبدونم عزیز من بتام ۱۵۰۰ بودش شاید زود ازمایش دادی

بی بی چکت +بودش؟ 

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++
زیر نظرم دیروز رفتم.نه من تقریبا ی هفته بعد ازمایش حالت هام شروع شد. متاسفانه نفس تنگی هم دارم نمید ...

من اصلا نمیتونستم دستپخت خودمو بخورم اولش،کم کم اصلا میرفتم آشپزخونه حالم بد میشداااا

حتی نمیتونستم برم آب بخورم،نفرت داشتم از آشپزخونه😵‍💫

زیر نظر دکتری دیگه نگران نباش،ولی فعالیتت رو کنترل کن پله بالا پایین نکن،استرس نگیر،رابطه رو کمتر و سبک تر کن و ...

عزیزم مبارکه😍 منم بارداری دوومه ۱۵ هفتمه اصلا استرس نداشته باشه سعی کن از هرچی بدت میاد جلوت نباش ...

ممنون گلم همچنین برای شما.

دیروز رفتم داده هم قرص هم امپول 

شما چند هفته بودین ک آزمایش چکاب نوشت براتون دکتر؟

خوب دیگه،تو ک مثل خودم قبل موعد تهوع داشتی😂 بعد من به کسی میگم میگه توهم بوده😂😂😂واقعا دهنم سروی ...

من ک افتضاح بودم تا ۱۸هفته دراز کش بودم و استراحت مطلق . یعنی حالی داشتم ک از خودم بدم میومد . بیچاره شوهرم و پسرم اذیت شدن. تازه تازه بهتر شدم . می‌خوردم بالا میاوردم . نمی‌خوردم بالا میاوردم . اصلا فاجعه 

ممنون بابت جوابت آخه لوزه ام عفونت کرده گلو درد داشتم رفتم دکتر گفتم اقدام داشتم مشکوکم گفت آز بده ...

انشالله هرچی خیره پیش بیاد عزیزم بازم برای مطمعن شدن از باردارین دوروز دیگ بیبی چک بزن یا دوباره آزمایش بده 

🧚🏼♀️

ممنون. نمبدونم عزیز من بتام ۱۵۰۰ بودش شاید زود ازمایش دادی بی بی چکت +بودش؟ 

نه بی بی نزدم بخاطر سرماخوردگی میخواستم دارو بگیرم مجبور شدم آز بدم چون اقدام داشتم ترسیدم باردار باشم

اللن فصل به هست من به میخوردم تهوعم کمتر میشد،همینطور انار و رب انار تازه اینا برای بچه هم عالیه&n ...

رب انار خوردم بدتر شدم

باشه حالا به و انار رو امتحان میکنم ببشتر ویارم پرتغال هس ک هنوز نیومده 

ممنونم