2777
2789
عنوان

من چرا تو هرکاری خوب نیستم؟

198 بازدید | 18 پست

3 سال درس خوندم رشتم نقاشی بود هیچی نقاشی بلد نیستم الان. البته برام مهم نیس چون دیگه قرار نیست ادامه بدم از این ناراحتم ک هیچی یاد نمیگیرم دلم میخاد برم بافت مو یاد بگیرم کار کنم ولی میدونم برم یاد نمیگبرم و فقط کلی هزینش میشه. چیکار کنم از پسه هیچ کاری برنمیام 

چیکار کنم کسی هس اینطوز باشه؟

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه رفتی؟

ن خانوادم سنتی و حساسن اجازه ندادن برم دانشگاه امسال باید میرفتم دولتی هم قبول شدم ۱۸ سالمه تازه فارغ التحصیل شدم

حتما علاقه نداشتی بگردشغل موردعلاقتو پیدا کن 

خیلیییی زیاد علاقه داشتم و خیلیم زیاد تلاش کردم براش اموزشگاه و تمرینه بی وقفه نشد ک نشد..

بیخیال هالا نقاشی برام مهم نیست من هیچی یاد نمیگیرم تو هیچ چیزی موفق نیستم تواناییه هیچ کاریو ندارم😭😭💔

با خودت مهربون‌تر باش. بالاخره یه موضوع و زمینه‌ای هست که توش عالی باشی.

ن بابا اصلا نمیتونم هیچ چیزیو یاد بگیرم😭😭😭💔

دقیقا شغل منم نقاشی بود و دقیقا ۳ سال .اما الان حرفه ایی شدم😁

خوبه عزیزم موفق باشی..

رشتت تو دبیرستان نقاشی بود؟

یا اموزشگاه خصوصی رفتی؟

چون اموزشگاه خیلی خوبه..

الان چند سالته؟

خیلیییی زیاد علاقه داشتم و خیلیم زیاد تلاش کردم براش اموزشگاه و تمرینه بی وقفه نشد ک نشد.. بیخیال ه ...

عزیزم تاوقتی این افکارو داشته باشی موفق نمیشی نقاشی واقعا زمان بره به خودت اعتماد داشته باش من طراحی میرفتم طرف بعد ۵سال تازه چهره کشیدنو شروع کرده بود

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
اول راهی نزار سنت مثل من بره بالا ،هرآدمی ی استعدادی داره

خیلی دلم میخاد بافت یاد بگیرم کار کنم بخاطره درامدش ن.. برا اینکه یه چیزی بلد باشم بخاطره درامدش هم هس ولی بیشتر برا اعتماد بنفسم دوس دارم یادبگیرم ازومه ولی میترسم برم سمتش بخاطره نقاشی خیلیییی از خانوادم حرف شنیدم بابام خیلی تحقیرم کرد مطمئنم تو بافت هم موفق نمیشم برا همین ب زبون نمیارم اصن میترسم برم سمتش😭😭💔

عزیزم تاوقتی این افکارو داشته باشی موفق نمیشی نقاشی واقعا زمان بره به خودت اعتماد داشته باش من طراحی ...

اره خودم میدونم نقاشی خیلی سخته..

ولی فقط نقاشی نیست ک کلن من تو هرکاری خوب نیستم و یادش نمیگیرم