2777
2789
عنوان

کلاس موسیقی برای بچه ها؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 897445 بازدید | 23464 پست
شروین جان نمیدونم مشکل مادر چیه ولی شرایطت رو کامل درک میکنم
پدر بزرگ منم 2 سال پرستار داشت ...یه مرد قوی هیکل شده بود پوست واستخون...کسی که به دست پخت مادر بزرگم عادت داشت نمیتونست آشغالایی که پرستارا میپختن بخوره یه بار هم پرستار زن گرفتیم که مثلا غذا بهتر بپذه به پیر مرد 87 ساله گیر داده بود که بیامنو بگیر عقد کن!!!!
خلاصه یه دونه آدم سالم توشون نبود...یا پول گمشد یا اثاث کلا تو اون 2 سال یه روز بی ماجرا نداشتیم....خودشون میوه وغذا میخوردن به پیرمرد نمیدادن...تا از ضعف راهی بیمارستان شد
تازه هر روز یکی از بچه ههاش بهش سر میزدن و این بود

بعدش هرکی گفت برای دخترم پرستار بگیرم گفتم نه...اسم پرستار میاد تنم میلرزه
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!
اینقدر از پرستار گفتین از دیروز تمام تنم می لرزه.

شروین جون امیدوارم هر چه زودتر حال مامانت خوب بشه.کاش می شد بیاریش پیش خودت و اونجا براش پرستار بگیری.اینجوری بهش نظارت داری.یا لااقل اون کارهای خونه را بکنه و خودت حواست به مامانت باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان