2777
2789
عنوان

کلاس موسیقی برای بچه ها؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 897454 بازدید | 23464 پست
زهره جان امروز مدیر مهد کیمیا می گفت کیمیا کمی منزوی شده....البته تو جمعهای خودمون من اصلا همچی چیزی را متوجه نشدم...ارتباطش با دوستان خارج از مهدش هنوز خوبه...با فامیل هم همین طور.

به نظرت طبیعیه؟؟؟
گاهی اونقدر خدا زود به خواستمون جواب می ده که باورمون نمی شه از طرف اون بوده...اینجاست که می گیم :"عجب شانسی آوردم"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی دوستان متوجه امکان جدید نی نی سایت برای پیام فرستادن شده اید؟؟؟

شیرین جون یه درخواست دوستی برات فرستادم. باعث افتخاره که قبولش کنی.
در ضمن عکس گل پسرت تو فیس چه ناز بود...
گاهی اونقدر خدا زود به خواستمون جواب می ده که باورمون نمی شه از طرف اون بوده...اینجاست که می گیم :"عجب شانسی آوردم"
وا زهره راست می گی؟؟؟

یعنی الان شما اون علامت پیام خصوصی را جلوی اسم من نمی بینی؟؟اونجا که ارسال ایمیل و ...است؟

شیرین جان یه رفرش کن دلبندم اون بالا می بینی.
در ضمن من با زهره موافقم پسر راحتتره...یعنی احساسم میگه بزرگ کردن و کنار اومدن با کیارش راحتتر از کیمیاست...
سلام به همه
مامان مهشید چه روزایهیجان انگیزی رو میگذرونی
دختر گلت چند سالشه وچند وقته داره موسیقی کار میکنه که الان به مرحله انتخاب ساز و کنسرت رسیده

منکه فکر نمی کنم همچین روزایی رو ببینم
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!