2777
2789
عنوان

تربیت فرزند

214 بازدید | 19 پست

بیاین از تجربه هاتون در تربیت فرزند بگید؟اگر برگردین به گذشته چه کارها رو نمیکنید و چه کارها رو حتما میکنید؟بیاین راهنمایی کنید برای تربیت فزرندامون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زياد با مشاور در ارتباط بودم 

٢/٥سالگي فرستادمش كلاس زبان بازي محور 

سع سالگي مركز رفاه 

الانم پيش يك 

فقط بشدت وابستمه و ارتباطش با پدرش خيلي كمه كه رو اين قضيه جديدا مانور ميدم 

هركاري در توانم بود براش كردم 

گاهي ميزارم ظرف بشوره 

گاهي جارو 

گردگيري 

گاهي بيرون مغازه منتظر ميمونم خريد كوچيك كنه 

جوراباشو ميدم بشوره 

همه اين كارا رو مجبورم پشتش تميز كنم يا مجدد انجام بدم البته هرگز نميزارم متوجه بشه 

اماااااا بهش كاركردنو هم ياد دادم

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
اجازه نمیدم با ادب باشه صد درصد

اقوام همسرم به بچه من ميگن جوجه ماشيني 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

مهم نيست 

ميتونه حقشو بگيره از وقتي مهد رفته 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

من یکی دو تا تاپی در این باره دارم.. یکیش درباره کنجکاوی جنسی بچه ها و کلا تربیت جنسی هست.. 

پست اولش رو اینجا می گذارم. اگر دوست داشتی بعدا برو بخون

گر هیچ آموزشی به بچه ندی بعد در صورتی که به اندام جنسی خودش یا بچه ی دیگه دست حسابی دعواش کنی می دونی چی می شه؟ اگر خدای نکرده مشکل بزرگ تر براش پیش بیاد و یک بچه ی دیگه یا بزرگسالی بهش دست درازی کنی همه روی می ریزه توی قلب کوچک خودش و زجر می کشه و بهت نمی گه. چون اون دعواها رو یادشه و فکر میکنه اگر بگه بدتر دعواش می کنند. منظورم از اموزش این نیست که بگی نباید فلان کارو بکنی. تفاوت های اندام ها رو بگی.. در حد سنش توضیح بدی. 
بیا تو ادامه ی این تاپیک بگم چی کار کنیم که چیزهایی که تو عنوان گفتم اتفاق بیفته.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12057698/کنجکاوی-جنسی-بچه-تبدیل-به-چیز-بدی-نشه-اگه-کسی-بهش-دست-درازی-کرد-بهم-بگه-الکی-حسا

در  حال حاضر تجربه ای ندارم اما دوست دارم اجتماعی و خوش برخورد باشه،دوست دارن تا حد توانم روی آداب اجتماعیش کار کنم

البته که بچه ها آینه تمام نما والدین هستن

یه دونه هم در مورد اینکه چه جوری به بچه اعتماد به نفس بدیم...

قشنگ با مثال و بازی گفتم
https://www.ninisite.com/discussion/topic/11955742/نبینم-غر-بزنید-تاپیک-مفید-نیست-و-سایت-خراب-شده-بیاین-نکته-ی-مهم-براتون-بگم?postId=308696134

وای دقیقا دختر منم همینه الانم کلاس اوله ولی نمیره درست اصلا دوست پیدا نمیکنه

ببين دوست يابي كاملا به روحيات بچه مربوطه من تو كل زندگي سي اندي سالم تا باهام دوست نشن نميتونم دوست بشم انگار به غرورم بر ميخوره يا نميدونم حس بد ميگيرم 

ولي بعد دوستي همراهم و پايه 

در مورد تربیت من سختی هاش رو به عهده میگیرم ولی بچه رو چند تربیتی نمی کنم. یعنی مثلا مادر خودم یا مادرشوهرم بخواد خیلی وقت با بچه بگذرونه خوب نیست به نظرم. 

بعدم بچه رو مهد می گذارم حتما. چون خیلی از مهارت ها رو اونجا یاد می گیره. 

سعی کردیم باهاش صمیمی بشیم....بهشون تاکید کردیم جای خصوصی تون حق نداره کسی ببینه غیر از من وبابا.....و تا حدودی بعضی مساعل در حد فهم شون  بهشون گفتیم....بزرگ کلاس سوم میره و کوچیک کلاس اول ابتدایی

من الان ندارم 

ولی تصمیم دارم اگه بچه دار شدم 

حتما حتما بهش ادب و حیا رو یاد بدم 

بنظرم داشتن ادب و حیا بهترین چیزه 

که میتونم به بچه م بدم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من زياد با مشاور در ارتباط بودم  ٢/٥سالگي فرستادمش كلاس زبان بازي محور  سع سالگي مركز رف ...

از کلاس زبان بازی محور راضی هستی؟میشه درباره روز رفاه توضیح بدی لطفا