2777
2789
عنوان

وای خاک عالم😐😫

423 بازدید | 33 پست

پدر شوهرم اینا  از شهرستان اومدن خونه ما چند روز بعد خونه ما میخان برن خونه خواهر شوهرم بعد الان گوشی پدر شوهرم زنگ خورد گفت جانم وای من فکر کردم مرده بعد دیدم داره میگه هوا چطوره مراقب خودت باش یه جوری گفت من فکر کردم طرف مرده اخه با همه اینطوری حرف میزنه بعد گفت عکس برام بفرس من شک کردم 😕گفت چند مدل ازش بفرس 😶بعد. دیدم صدا زن اومد 😰گفت نه بعد اینم برگشت گفت کم پروع بازی کن بفرس اونم گفت باش قطع کردن 😐بدبخت مادرشوهرم 😬

بیچاره گوشاش ضعیفه ساده هست هعی مردک ۶۰سالشه خجالت نمیکشه تازه چلچلشه😐

وای تو شوکم ازش بعید بود 😹

🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم تاکی میخوان هوسباز بمونن؟؟؟آخه شصت سالگی

آهای عقده ای خانمی که توی نی نی سایت میگردی،اگر با شوهرت مشکل داری اگر دوس پسرت ولت کرده، اگر خانواده شوهرت هیچی حسابت نمیکنن ،اگر عصبانی هستی سرنی نی سایتی ها خالی نکن ؛اونا زندگی تورو اینجوری نساختن که حالا بخاطر وضع خراب زندگیت بخوای عقده هاتو خالی کنی سر اونا.... منم گزارشت نمیکنم اخه دلم برات میسوزه چون اگر خودتو خالی نکنی میترکی آدمای پستی مث تورو باید گذاشت اینقدر زر زر کنن تا بمیرن... دلهایی هم که میشکنی یه روزی جواب میدی جلوی خدا چی داری بگی؟؟؟ گیریم اینجا مجازی باشه باید هرچی دلت خواست بگی؟! مخاطبم کس خاصی نبود به دل نگیرید من مخلص خوباشم هستم خیلیم دوسشون دارم اینو واسه مریضهای روانی نی نی سایت نوشتم شاید بخود بیان...