2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووو اعتقاد ندارم😂 یه بار میخاستم برم سفر استخاره گرفتم گفت بد ، خیلی بد درومد حتی نوشت ضرر جانی.& ...

آخه اصن کلا استخاره برای سفر اشتباهه...یه سری شرایط خاص هست که باید استخاره بگیریم وگرنه غیر اون موقع ها استخاره اشتباه درمیاد 

.....

من اعتقاددارم.اکثرا هم درست دراومده..

یبار خونه ک زمین قدیمی بود خریدیم..موقع خرید استخاره گرفتیم خیلی خوب دراومد یسال بعد شوهرم ب قیمت پایین وسود کم فروخت..اتفاقا شوهرم گف این بود نتیجه استخاره؟!

بلافاصله بعد فروش قیمتا کشید بالا صاحب بعدیش با ۴برابر سود فروخت..

یعنی ایندش عالی بود اگرررر ماصبر میکردیم..همسرم خییییلی عجوله

خودم گفتم خدایا هرجور صلاحه همون رو برام بیار بعد قرآن باز کردم همین  لازم نیست برای استخاره ب ...

من یاپدرم میگرف البته الان نمیگیره همه هم از بابام استخاره میگرفتن راست درمیومد..رد خور نداشت

جدیدا هم یه امام جماعت مسجد هس ازون میگیرم

برای ازدواج چی چی شرایطی داره عزیزم

کلا برای تصمیم گیری باید اول خوب تحقیق کنی با عقل خودت بسنجی بعد مشورت کنی با آدمای مختلف...ولی اگه همه اینکاررو کردی ولی به نتیجه نرسیدی اونوقت میشه استخاره کرد 

مثلا تو ازدواج شما با تحقیق فهمیدید طرف آدم مناسبیه دیگه نباید استخاره کنی

.....

برای ازدواج چی چی شرایطی داره عزیزم

لطفا لطفا لطفا

برای ازدواج خیلی حواستون رو جمع کنید و فقط استخاره و تحقیق نباشه. یه مدت رفت و آمد داشته باشید همه چیز رو زیر نظر داشته باشید. دل و قلوه ندین بهم چیزهایی که مهمه رو بررسی کنید. واقعا یک عمر زندگیه که پشیمونی سودی نداره

2824
2823
2791
2779
2792