2777
2789
عنوان

گوشواره

153 بازدید | 7 پست

سلام نظرتون بگید. چرا. خانم ها. از گوشواره. باید استفاده. کنند. ولی. آقایون نه. مگه. گوشواره.  جنسیت. داره. و دوم. بگید چرا. مثلا. زنانه. مردانه. نداره مثلا. لباس. زنانه. داریم. با مدل. مختلف. و. مردانه. هم. داریم. همه. پوشاک. همین. جوره. حتی. انگشتر.  گردن. بند.  ولی. فقط. گوشواره.  مردونه.  نداریم. کی. موافق. هست. با گوشواره. گذاشتن. آقایان. و کی. مخالف. علتش. هم. بگید. لطفاً.  خواهشاً.  کسی. هم. ناراحت. نشه. از سوالم. چون. فقط. نظر خواهی. هست. همین. مرسی 

تعداد رای : 12
نظرسنجی
موافق
0
0%
مخالف
7
58%
بی طرف
5
41%

دامن مردونه ام نداریم بجز اسکاتلند یا لاک مردونه لوازم آرایش مردونه و...

الان ک استفاده میکنن مرداد پیرسینگ گوش

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

گوشواره های کوچیک مخصوص دارن ولی پر زرق و برق نمی‌پسندم 

پیوسته در تاریخ زمانی فرا می‌رسد که همه درد های تو، از تو انسانی بسیار قوی می‌سازد، انسانی همچو آب زلال و پاک قوی. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

کلا اینا سلیقه ای هست به کسی هم ربطی نداره بنظرم هرکس هرجور دوست داره باید زندگی کنه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

گوشواره مردونه هم هستا از این ساده گردالیا🤭 من به شخصه نمی‌پسندم دلیلی هم ندارم سلیقمه

واقعا حالم بهم میخوره وقتی میبینم مردی اونجوری بخواد بگرده

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا