2789
عنوان

اسم پسرونه

96 بازدید | 11 پست

اسم پسرونه پیشنهادیتون ک ب آوینا بیاد

تعداد رای : 15
نظرسنجی
آدرین(دریا و آب، آتشین و سرخ روی)
5
33%
آریا(آزاده،نجیب)
9
60%
آدریا(نگهدارنده آتش)
1
6%

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو‌نظرسنجی شرکت کنید لطفا. اگه نی نی میخوای الهی سال بعد همین موقع یه نی نی سالم و ناز تو بغلت باشه ...

ممنونم عزیزم من یه دختر دارم میگم اگ خدا بخاد یه پسرم داشته باشم بسم بشه😁

آدرین 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد. اگر مادری، حتما حال این روزهای من را میفهمی ... فقط یه دعا کن خدا آرزوی این روزهای دلم رو برآورده کنه پسرم با آرامش از آغوشم شیر بخوره . ممنون از دعای قشنگت

مرسی ک نظر دادی گلم

خواهش میکنم عزیزم❤🤍مبارکه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد. اگر مادری، حتما حال این روزهای من را میفهمی ... فقط یه دعا کن خدا آرزوی این روزهای دلم رو برآورده کنه پسرم با آرامش از آغوشم شیر بخوره . ممنون از دعای قشنگت

اخی من با یه نفر که سوئیس بود اشنامیشدم میگفت اسم بچه امون بذاریم آدرین و خیلی اصرارداشت بذاریم آدرین بنظرمم اسم خیلی قشنگی ولی خب من خودم عاشق اسم رایان هستم گفتم نمیخوام رایان خوبه و البته باهاشم ازدواج نکردم خواهرمم عاشق اسم آدریان  و بنظرم یا آدرین یا آدریان  چون بین المللی هستن ولی آریا قدیمی شده  آروین  هم به آوینامیاد  آوش آرسام آرشان  آرتام  آریو  آرتیمان  هم قشنگند

فدات عزیزم

💛💜💚💙🧡❤🤍