درود خانم ها یک مورد دوستان صمیمی ازم مشورت خواست نظرتون رو عادلانه بدهی:
یک دختر ۳۳ سال و پسر ۳۸ سال راه دور با هم آشنا می شوند. مثلا دختر تبریز پسر شمالیه.
پسره سال آخر دکتری پی اچ دی هست کار غیرمرتبط داره. شیفتی هست مثل دو روز کار ۴ روز استراحت.دختر لیسانس شرکت خصوصی کار می کنه.
با هم آشنا شدند. حالا مشکل رو می گم. دختر صبح ساعت ۸ صبح سر کار رفته پسر چون شیفتی بوده ساعت ۱۱.۳۰ میگه بیدار شدم. دختر میگه از صبح تا ساعت ۱۲ نباید یک حالمو بپرسی پسر گفته من ۱۱.۳۰ بیدار شدم همون موقع هم صبح بخیر گفتم خلاصه بینشون یکم بحث کوچیک میشه. میشه ساعت ۵ عصر دختره میگه من با ماشینم رفتم بیرون یکی بد جا پارک کرد من ۲۰ دقیقه معطل شدم تا ماشین رو بیرون بیارم راننده هم پیدا نشد راننده اومد من با دوستم با راننده بحثمون شد دختر به پلیس زنگ زد ۱۱۰.
پسره که راه دور بوده زنگ زده به دختره که تو دخالت نکن بگذر در گیر نشو. نمی خواد مردم رو آدم کنی و...
بعد پسر به دختر گفت خونه رسیدی الان ۹.۳۰ شب هست آدم باید شب زودتر بره خونه. دختر میگه نه بابا اینجا شهر تبریز بالاشهرش تا ۱۰ شب محیط امن هست و تو سوسول هستی. پسر میگه: به نظر من ما تفاوت زیادی با هم داریم
دختر میگه اره می خوای کات کنیم؟
پسر میگه اره. حالا ساعت ۱۱ شب هست.
صبح پسر به دختر پیام میده بیا آشتی کنیم حالا من یک چیزی گفتم قبلش عصبانی بودم.
دختر میگه نه رفتی دیگه برو. تو از رو من رد شدی و...
پسر چند روز هی ناز دختر رو می کشه و منت کشی.
میگه اگر من نمی خواستما چند روز پیگیر تو می شدم ۱۰ بار عذرخواهی می کردم.اگر اینو با شما مشورت کنند حق با چه کسی بوده مرسی از اینکه وقت گذاشتید خوندید. عادلانه نظرتون رو بدید.