2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 26 پست
ممنون عزیزم  از چندنفر شنیدم سمت عراق خیلی خوبه قیمتها ولی هیچ اطلاعاتی ندارم

سمت عراق منظورت خود عراقه؟؟؟

گلم قطعات داخلی وسیله های برقیو تو بخای بری جا معتبر بخری میدونی چی ان

ولی عراق نه

شوهر دختر داییم کارش مرزبانیه یه سری گفت یه یارویی کولر از عراق میخاد وارد کنه(قاچاقی البته چون اجازه نمیدن)گفت بهم گفت مثلا کولر دوتیکه ای که الان ۵۰ میلیونه اون میگفت ۲۵ میلیون میفروشم بهتون  ولی اجازه بده برم.

ولی خب ریسک نکن نری اونجا بخری

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرای ایرانی ک تبلیغ میکنن قسطی میده رو رفتی؟ من رفتم خیلی تنوع اجناس داشت فقط سود اقساطش یه مقدار زی ...

طبق تجربم از سرای ایرانی و اون یکی(اسمش یادم رفت) نباید خرید کرد چون بعد یه مدت کوتاه خراب میشه اتفاقش هم واسه داداشم هم واسه عموهام و خودم و ...افتاده

طبق تجربم از سرای ایرانی و اون یکی(اسمش یادم رفت) نباید خرید کرد چون بعد یه مدت کوتاه خراب میشه اتفا ...

چرا خراب میشه؟ خب بر اساس برندی ک بهتره باید خرید کنی.سرای ایرانی ک‌تولید کننده نیست.فقط فروشندست.شما باید تحقیق کنی ببینی چه برندی خوبه 

اگـه بشـه چــی میشــــه  

سلام عزیزم 

باور کن بحث تبلیغ نیست ولی خیلی از فامیلامون ادعاشون میشد و رفتن و جنس فیک دادن بهشون و تازه خرابم در بیاد جایی نیست بری بهشون مراجعه کنی، فروشگاه نظری هم ضمانت اصالت کالا داره هم میتونی بودجت رو بگی و مناسب با بودجت بهترین پیشنهاد رو بهت بدن، هم حضوری هم انلاینم می تونی خرید کنی؛ جای مطمئنیه چون خود اقای نظری سه شنبه ها میاد برنامه سلام صبح بخیر و نکاتی در مورد نگهداری لوازم خونگی میگه، کلیک کن روی خرید جهیزیه، ادرس و شماره داره ولی همه محصولاتشون داخل سایت نیست.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.
به نظرم وسیله تزیینی و دکوری اصلا نگیر چون هم گرونن هم کوچیک  من خودم فقط یدونه گلدون واسه روجل ...

فعلا میخام لوازم برقی بگیرم دکوری اصلا فکر نکردم ایده ایم ندارم براش

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
سرای ایرانی ک تبلیغ میکنن قسطی میده رو رفتی؟ من رفتم خیلی تنوع اجناس داشت فقط سود اقساطش یه مقدار زی ...

بله همیشه میرم یه قسمتم داشتن ایتمای که ضربه خورده میفروختن ولی ارزون نیستن و اجناسش تنوع نداره 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
خب میتونی شماره چند تا مغازه اونورو از سایت دربیاری زنگ بزنی قیمت چند تا وسیلرو بپرسی و ببینی چقد فر ...

ممنون عزیزم

جنوب اگه بری فقط وسیله برقی میتونی بخری و پتو و این چیزا. بعدم هزینه رفت و آمد و کرایه خونه ای که قر ...

مرسی عزیزم

سمت عراق منظورت خود عراقه؟؟؟ گلم قطعات داخلی وسیله های برقیو تو بخای بری جا معتبر بخری میدونی چی ان ...

بله ولی میگن باید با اشنابری که شناخت داشته باشن

خیلی چیزا اضافیه و شاید هیچوقت لازمت نشه. مثلا من اتوپرس دارم ولی واقعا کاربرد آنچنانی نداره برا من. ...

نه اتو پرس نمیخام قبلا خیلی دلم میخاست منطقی که فک کردم دیدم بدرد نمیخوره هرکی داره استفاده نمیکنه 

ولی سرخ کن خیلی برای من واجبه قابل استفاده ماشین ظرفشویی شدیدا برای من نیازه نمیتونم تایم زیادی بایستم سرپا