monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5878 عنوان خرید جهیزیه 408 بازدید | 26 پست سلام برای خرید جهیزیه برندای خوب و اصل و قیمت مناسب و ارزون کجا خوبه؟سمت عراق خوبه؟کسی اطلاعاتی داره؟و جنوب؟ اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ 1402/07/04 | 15:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5878 برو بندرعباس هم قیمتا خوب هم جنسا خوب خیلیا میگن قیمتا با تهران یکیه ارزش رفتن نداره واقعا موندم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ژینوس؛ عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 2077 خیلیا میگن قیمتا با تهران یکیه ارزش رفتن نداره واقعا موندم راست میگنبندر گناوه و هندیجان شنیدم ارزونهمثلا تلویزیون دوتومن ارزونتره ولی خب دو تومن میره برای کرایه حملشون همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5878 راست میگن بندر گناوه و هندیجان شنیدم ارزونه مثلا تلویزیون دوتومن ارزونتره ولی خب دو تومن میره برای ... پس کجاخوبه🥲تهران که قیمتا سر به فلکه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
masoehh عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 294 من همه وسیله هامو از شوش و امین حضور خریدم نسبت به جاهای دیگع خیلی خوبه
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5878 من همه وسیله هامو از شوش و امین حضور خریدم نسبت به جاهای دیگع خیلی خوبه رفتم با محل ما یکیه قیمتا پول زیادی ندارم 😊یاباید جنس اشغال بخرم یا باید خیلیاشو نخرم 😥 اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ژینوس؛ عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 2077 پس کجاخوبه🥲تهران که قیمتا سر به فلکه اگه میتونی بیا همین جنوب قیمتارو بپرسمن شاید اشتباه کنمیا اگه رفیق جنوبی داری بگو بره برات قیمت بگیره اسم مارک و مدلاشونو هم بهش بگو.اگه دیدی مناسب ترن میتونی بیای جنوب بخریبندرعباس و گناوه و هندیجاناین سه جا بپرس همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
masoehh عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 294 رفتم با محل ما یکیه قیمتا پول زیادی ندارم 😊یاباید جنس اشغال بخرم یا باید خیلیاشو نخرم 😥 کم بخر ولی با کیفیت جنس اشغال اصلا نخر چون پولتو میریزی اشغال شنیدم سمت بانه و بندر ارزون تره زنداداشم رفت از اونجا خرید
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5878 اگه میتونی بیا همین جنوب قیمتارو بپرس من شاید اشتباه کنم یا اگه رفیق جنوبی داری بگو بره برات قیمت ... ممنون عزیزم از چندنفر شنیدم سمت عراق خیلی خوبه قیمتها ولی هیچ اطلاعاتی ندارم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5878 کم بخر ولی با کیفیت جنس اشغال اصلا نخر چون پولتو میریزی اشغال شنیدم سمت بانه و بندر ارزون تره ... بانه میگن مثل قبل نیست اخه.ممنون عزیز اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
masoehh عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 294 رفتم با محل ما یکیه قیمتا پول زیادی ندارم 😊یاباید جنس اشغال بخرم یا باید خیلیاشو نخرم 😥 به نظرم وسیله تزیینی و دکوری اصلا نگیر چون هم گرونن هم کوچیک من خودم فقط یدونه گلدون واسه روجلو مبلی و یدونه تابلو معمولی از دی جی کالا گرفتم
nazanin213 عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 2559 سرای ایرانی ک تبلیغ میکنن قسطی میده رو رفتی؟ من رفتم خیلی تنوع اجناس داشت فقط سود اقساطش یه مقدار زیاد بود اگـه بشـه چــی میشــــه
masoehh عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 294 ممنون عزیزم از چندنفر شنیدم سمت عراق خیلی خوبه قیمتها ولی هیچ اطلاعاتی ندارم خب میتونی شماره چند تا مغازه اونورو از سایت دربیاری زنگ بزنی قیمت چند تا وسیلرو بپرسی و ببینی چقد فرق میکنه
parvaneeh عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 563 جنوب اگه بری فقط وسیله برقی میتونی بخری و پتو و این چیزا. بعدم هزینه رفت و آمد و کرایه خونه ای که قراره چند روز اونجا باشی و هزینه باربری واقعا فرقی ندارن. بعدم ریسکه