2777
2789

من یه حاجتی دارم که یجورایی معجزه میخواد.. 

خودم خیلی دعامیکنما ولی الان خسته شدم،نیاز دارم یکی دیگه با خدا حرف بزنه درباره حاجتم.. 

ممنون میشم ازتون مهربونی کنیدو برام دعاکنید،منم براتون دعامیکنم

بعد ازاینکه برام معجزه شد و به خواستم رسیدم میام به نیت تک تکتون زیارت عاشورا میخونم❤️

من برات زیارت عاشورا میخونم نازم 

سوره محمد و بخون ب دونفر معرفی کردم معجزه دیدن 

زنگ بزن حرم امام حسینمون ع درد و دل کن منم یادت نره 🥺 ۱۶۴۰ بزنگ

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله حاجت روا باشید ٦صلوات و سه توحید خوندم براتون منم نیاز به معجزه دارم دوستان خیلی دعا کن ...

قربون قلب مهربونت بشم🥺مرسی قشنگم خیلی ذوق کردم، 

حتما دعات میکنم❤️

من برات زیارت عاشورا میخونم نازم  سوره محمد و بخون ب دونفر معرفی کردم معجزه دیدن  ...

وای قلبم:))))))) 

خیلی خوشحالم کردی🥺

چشم، مرسی از مهربونیت، میسپارم به خدا حسابی برات جبران کنه مهربونیتو❤️

انشاالله به خواسته دلت برسی بحق فاطمه زهرا  دوستان واسه ازدواج منم دعا کنین بزودی منم ازدواج ک ...

قربونت برم مهربون❤️

چشم ایشالا زودی میای میگی به خواستت رسیدی❤️

امیدوارم یه ازدواج موفق،با سلامتی و ارامش ثروت و عشق داشته باشی❤️

نگران نباشید توکل به خدا که از همه مهربون تر و عالم تره و صدای بندشو میشنوه .....مطمئن باشید بی تفاوت از کنار دل بیقرار بندش رد نمیشه🍀

ان شا الله مشکلتون حل شه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
نگران نباشید توکل به خدا که از همه مهربون تر و عالم تره و صدای بندشو میشنوه .....مطمئن باشید بی تفاو ...

خیلی مهربونید🥺🥺❤️

ممنونم ازتون،امیدوارم خودتونم به تک تک خواسته های قلبیتون برسید و همه کاراتون جور شه

من برات زیارت عاشورا میخونم نازم  سوره محمد و بخون ب دونفر معرفی کردم معجزه دیدن  ...

قشنگم سوره محمد قوانین خاصی داره؟ یعنی چند روز باشه وچه تعداد باشه قانونی داره؟ یا همینجوری دلی باید بخونم

انشاالله به خواسته دلت برسی بحق فاطمه زهرا  دوستان واسه ازدواج منم دعا کنین بزودی منم ازدواج ک ...

چله زیارت عاشورا بگیر و هر روز ک میخونیش پشت سرش ۱۱۵ بار بگو یا فاطمه معجزه میبینی ان شاالله ب خدا اعتماد کن و توکل مطمئن باش حاجتت میده 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚