2789
چ تاثیری داره

من شنیدم رنگ کردن میکشتشون . یا هم سرکه و سس سفید . خودم پارسال موهام تا کمرم بود ی بچه فظول و کثیف اومد خونمون به همه شپش داد . منم رفتم از ته زدم بعدش همه گفتن ع چرا زدی؟ رنگ میکردی میمردن . 😭 دیگه انقد حرصی شدم ک یادم مونده  😂☹️هعی

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍

ببین تو روغن مایع نمک بریز خب بعد شونه که دندون ریز داره از وسطش یکی بروبیا نخ کلفت رد کن خب بعد موهاتو تیکه تیکه از ریشه بکششش بیار قشنگ تق تق صدا ترکیدن تخم هاشو میشنوی بده یکی برات انجام بده بزار۱ساعت بمونه بعد بشور بعد خشک کردن بده یکی موهاتو قشنگ یکی یکی ببینه مخصوصا ریشه هاشو اون تخم هاشو بکشه بیرون یا اون ساقه ای که تخم داره رو اون مو رو بکنه اون تخم ها از هرکدوم۲۰تا دونه شپش درمیاد راه میرن فقط حواست باشه زمین نریزی موهایی کع کنده شده رو یه ظرف اب پرکن بنداز توش که زمین نریزع وگرنه۵روز بدون خون میتونه زنده باشه و منتقل بشه

تخم ها اول سفیدن بعدش تبدیل به سیاه میشن که سخت به چشم میاد باید زیاد دقت کرد بعدشم تبدیل میشن به راه رفتن

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سس مایونز و سرکه بهترین چیزه 

کل موهاتو آغشه کن و پلاستیک بپیچ سرتو ۸ ساعت صب کن بعد برو حموم با شانه مخصوص شونه کن هر روز بزن 

خاهر زادم فقط با سس و سرکه درمان شد شامپوش موقت خوب کرد

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت