2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه تو سایت خوندم نوشته بود ۳ماهه اول بلافاصله میشه تو سه ماهه دوم باید ۶ماه بگذره

نمیدونم

ولی بهتره رعایت کنی و یه روش دیگه رو ادامه بدی تا چند ماه بعد ک رحمت اماده بشه

سقط خودش خیلی انرژی و خون میبره ایودی هم پریود های سنگین و دردناک میاره روز اولم مثل درد زایمانه

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

نمیدونم ولی بهتره رعایت کنی و یه روش دیگه رو ادامه بدی تا چند ماه بعد ک رحمت اماده بشه سقط خودش خی ...

☹️☹️☹️

روش دیگ نمیشه چون یبار باقرص حامله شدم

یکماه بعدش با کاندوم

میترسم بازم دوباره حامله شم

☹️☹️☹️ روش دیگ نمیشه چون یبار باقرص حامله شدم یکماه بعدش با کاندوم میترسم بازم دوباره حامله شم

بچه داری؟

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

☹️☹️☹️ روش دیگ نمیشه چون یبار باقرص حامله شدم یکماه بعدش با کاندوم میترسم بازم دوباره حامله شم

همون طبیعی باشه خب حواسش باشه شوهرت 

ب کان‌.دوم و ایودی اعتمادی نیس

قرصم ضرر داره

پس بگو حواسشو جمع کنه

سوال درمورد رانندگی داشتید تگم کنید👀
همون طبیعی باشه خب حواسش باشه شوهرت  ب کان‌.دوم و ایودی اعتمادی نیس قرصم ضرر داره پس بگو حوا ...

بهش اطمینان ندارم.میگم نکنع خودش داره کاری میکنه که بچه داربشم.

الکی میگه نه حواسم هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز