2777
2789
عنوان

ب دوس پسر سابقم پیام دادم 😔

238 بازدید | 11 پست

هنوز ج نداده بعد از یک سال و نیم پیام دادم 

یک ساعته پیام دادم نمیدونم ج میده یا ن

پیجه فیکه اما معلوم نیس فیکه

پیجش عمومیه ی سوال ازش پرسیدم درمورد استوریش ریپ کردم 

ک کم کم بحث باز کنم 

نمیخوان خودمو معرفی کنم فقط میخوام بدونم در چ حالیه 

خیلی دل و جرعت میخواست کار من نمیدونم ج میده یا ن

حالم زیاد خوب نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداوکیلی برا چیته 

دونستی در چه حاله خب که چی😑🤦‍♀️

ولش کن دختر خوب اگه براش مهم بودی تو این یه سال و نیم میومد سراغت واسه کسی بمیر که برات بمیره 

با این کارا فقط خودتو عذاب میدی و بیشتر میسوزی

خداوکیلی برا چیته  دونستی در چه حاله خب که چی😑🤦‍♀️ ولش کن دختر خوب اگه براش مهم بودی تو این ...

چیزی ازم نداره ک بیاد اگ داشت هم معلوم نیس بیاد یا ن حالا نخواستم ک باهاش باشم ... فقط دلم تنگ بود همین میخوام ی چی ازش بنوشم و برم پشت سرم نگاه نکنم 

حرف دلم و خودم نشدم میدونم کار مسخره ای کردم.

هیچوقت هیچکس مثل قبل نمیشه 

هیچوقت منتظر برگشتن ی آدم ک با پای خودش رفته نباش

امضامم بخون

میشه برام دعا کنید دانشگاه آزاد رشته ای ک دوس دارم بیارم؟ دعا کردید بگید منم دعاتون کنم 🦋بنده سارا خانوم هستم شاید بگید چرا بعضی از تاپیکات ب هم نمیخوره چون من و دوستم سوالاتمونو از شما میپرسیم💜🦋استغفر الله🦋خدایا منوببخش بخاطر تمام گناهانم 🦋

چه حوصله ای دارین به خدا

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....