2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من از عشق بدش بیاد ؟

89 بازدید | 10 پست

برام حال بهم زنه مثلا عاشق یه مرد بشم🤮 تا حالا تو عمرمم عاشق نشدم و کلا فقط یکی دو تا رابطه احساسی داشتم که اونم نه عشق بود نه دوست داشتن صرفا عادت 

حال به هم خوردن و تنفر نه کلا هیچ تجربه احساسی نداشتم نسبت بهش بی حس هستم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق فقط مادرو فرزندی

البته اونم بعضی ها

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

عشق همون کشش به جنس مخالفه که گاهی بخاطر پررنگتر بودن شخص تو ذهنمون کشش بهش بیشتر میشه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
بدم نمیاد  ولي خوشمم نمیاد و مثه شما تا بحال عشق رو تجربه نکردم  اینکه  عاشق یه آدم ...

اغراق چیه بابا

ادم بد و خوب هم نداره کلا از عشق نسبت به جنس مخالف بیزارم 

اغراق چیه بابا ادم بد و خوب هم نداره کلا از عشق نسبت به جنس مخالف بیزارم 

نه میدونید یاد این شعر افتادم 

تمام عمر خندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سر آمد که من دیگر نمیخندم🥴😂

وقتی منفعت ملاک رابطست همون بهتر عشق و عاشقی و هر چرندیاتی نباشه

کلا بیزار شدم از عشق و دوست داشتن 

البته عشق واقعی هم هست اما بیشتر عشق و عاشقیا خصوصا تو این دوره زمونه ، بعد چند وقت فروکش میکنه ...

ببین من دختر و پسری دیده بودم که خیلی همو میخواستن و کل خاندان میدونستن چقدر همو میخوان و بخاطر هم گریه میکردن و .... و چندین سال با هم بودن و پسره چند باری خواستگاری دختره رفته بود اما بابای دختر راضی نبود . خلاصه با تهدید های دختر به خودکشی ، باباش راضی به ازدواجشون میشه . یکسال بعد از ازدواج دختره تصادف میکنه و اسیب نخاعی میبینه . پسره بعد سه ماه میگه خسته شدم از این وضع و خدافظ شما . جدا میشن و پسره مجدد ازدواج میکنه .به همین زیبایی