بنظرم برا ناهار و شام ثبت نام کن آخه صبحانه چیه مگه من تا حالا دو بار برای شام و ناهار اسمم در اومد& ...
عزیزم بیشتر برای متبرک بودنش میریم وصبحانه با ناهار شام فرق نداره،حتی شده یه لقمه نون کوچیک باشه،
فرقش هم در اینه،صبحانه سالی یبار میتونی استفاده کنی و ناهارشام هر سه سال،قانون جدیده😊🌷
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
عزیزم بیشتر برای متبرک بودنش میریم وصبحانه با ناهار شام فرق نداره،حتی شده یه لقمه نون کوچیک باشه، ...
آها ...من پارسال تو اوج شلوغی ها رفتم مشهد خ شلوغ بود یعنی بزور مهمانسرا ها یا هتل ها جا گیر می یومد چون بعد کرونا بود همه اومده بودن من چند روز ثبت نام میکردم اسمم در نمی یومد روز اخر گفتم یا امام رضا من برا شکمم نمیگم دوست داشتم چون باردارم غذای حرم و بخورم بخدا باورم نمیشد یهو برنامه رو باز کردم زده بود کد ملی ها رو وارد کن برای شام رفتیم غذاش هم چلوگوشت ماهیچه بود